Kentsel dönüşüm yıkımları şehit terörüne dönüşüyor/VİDEO...

Kentsel dönüşüm çalışmalarının en çok uygulandığı şehirlerin başında şüphesiz İstanbul geliyor. Ancak hafriyat kamyonları ve gerekli önlemler alınmadan yapılan yıkımlar ise bir çok soruna neden oluyor.

İstanbul trafiğinin en önemli sorunlarından birisi haline gelen hafriyat kamyonları hemen her gün kazalara ya da trafik sıkışıklığına neden olarak adeta terör estiriyor.

Güvenlik önlemleri yeterince alınmadan yapılan bina yıkımları ise zaman, zaman kazalara neden oluyor. Konuyla ilgili son olay Kadıköy'de gerçekleşti. 4 katlı bir binanın yıkımı iş makinesi tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Ancak yeterince güvenlik alınmadı ve yıkılan binanın hemen yanı başındaki sokak trafiğe kapatılmadı. Binanın yıkımı sırasında savrulan beton parçaları o esnada sokağa girmeye çalışan bir otomobile zarar verdi.

Yaşanan o anlar amatör bir kamera tarafından görüntülendi.

Kentsel dönüşüm yıkımları şehit terörüne dönüşüyor/VİDEO... ile ilgili etiketler Kadıköy kentsel dönüşüm yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.