Kendisini çekemeyenlere Nurella'dan mesaj!

Başarılı modacı Nur Yerlitaş, İnstagram hesabından kıskananlarına çağrı da bulundu.

TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' adlı programda jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş tatil sezonunda bol bol dinlenmeye ve eğlenmeye özen gösteriyor. Çok seveni olduğu gibi kalbini kıran insanlar da olduğunu birçok yerde dile getiren ünlü modacı, güçlü karakteri ve duruşuna dair sosyal medya hesabından duygularını şöyle ifade etti: "Kıskanırlar azizim, gülen gözlerini, bitmeyen enerjini, tebessümünü, acıların bile sana kattığı gücü kıskanırlar.

3b163e10-56c5-4920-9b35-39e1820c971e

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

11 Ağustos 1955 doğumlu olan Nur Yerlitaş, anne tarafı arap, baba tarafı laz olan biridir. İstanbul’un Vefa semtinde doğmuştur. Benan adında bir kız kardeşi vardır ve işlerini onunla ortak yapmaktadır. Ünlü moda tasarımcısı bu işe, yirmili yaşlarda Avrupa’dan Milano ve Paris’ten kıyafet getirip satarak başladı. Şu an kız kardeşi ile bir dikiş atölyesi vardır. Sibel Can, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Bülent Ersoy gibi önemli isimler ile çalışıyor. Hala Nişantaşı’nda oturuyor.

Nur Yerlitaş ilk jüri üyeliğine 2007 yılında bir sans yarışmasına başladı. Daha sonra, 2010 yılında yemekteyiz programında, 2011 yılında ise Bugün Ne Giysem adlı yarışmada jüri üyeliği yapmaya başladı. 2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Bu programda nam-ı değer Nurella olarak çok sevildi. Bu nedenle de çeşitli moda programlarının arana yüzü haline geldi. Nur Yerlitaş’ın özel hayatı ile alakalı çok bilgi yoktur. Şu anda hayatında biri olup olmadığı da bilinmemektedir. Nur Yerlitaş daha önce hiç evlenmemiştir. O, aşkın tehlikeli olduğunu düşünenlerdendir.

Kendisini çekemeyenlere Nurella'dan mesaj! ile ilgili etiketler TV8 nuryerlitaş iştebenimstilim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.