Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri Büşra Develi oldu!

Merakla beklenen Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisi setinde şimdi başrol oyuncusu değişti. Kenan İmirzalıoğlu'na Büşra Develi'nin eşil edeceği konuşuluyor.

O3 Medya’nın Kanal D için çektiği 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin setinde şimdi de başrol oyuncusu değişti.

Yaklaşık 5 ay önce çekimleri başlayan dizinin önce yönetmeni, sonra Metin Akpınar’ın da aralarında olduğu bazı oyuncuları ve senaristi değişmişti. Son olarak da dizide Çiçek Hatun karakterini canlandıran Seda Bakan’la yollar ayrıldı. Eski yönetmen Altan Dönmez’in çektiği sahnelerde sete çıkan Seda Bakan’ın yeni yönetmen Cevdet Mercan tarafından beğenilmediği iddiası son günlerde kulaktan kulağa yayılıyordu.

EL SIKIŞILDI!

Rol için tekrar Fahriye Evcen’in adının geçtiği de konuşuluyordu. Ancak Medyatava'da yer alan habere göre: Rol için Büşra Develi’yle prensipte el sıkışıldığı öğrenildi. Yine son dakika yeni bir değişiklik olmazsa Kıvanç Tatlıtuğ’un “Hadi Be Oğlum” filmindeki partneri Büşra Develi, şimdi de “Mehmed” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun rol arkadaşı olacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri Büşra Develi oldu! ile ilgili etiketler Büşra Develi Kenan İmirzalıoğlu mehmed bir cihan fatihi partner
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.