Kenan İmirzalıoğlu'na Fatih sakalı! 145 bin TL alacak...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Akmerkez’deydi. İmirzalıoğlu çekimleri yazın başlayacak dizide Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak. Rolü için sakal bırakıyor. Kenan ‘bölüm başına 145 bin TL alacak.

Kenan İmirzalıoğlu çekimleri yazın başlayacak dizide Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak. Rolü için sakal bırakıyor. Kenan ‘bölüm başına 145 bin TL alacak.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kenan İmirzalıoğlu, geçen günlerde 'İstanbullu Gelin' ve 'Vatanım Sensin' gibi projelerin de yapımcısı olan O3 Medya ile anlaşmıştı.

ertertertreter

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi, Osmanlı tarihinin bir bölümünü anlatacak bir dizi olacak. 42 yaşındaki oyuncu yeni rolünde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak.

ertertertyert

Kenan İmirzalıoğlu'na Fatih sakalı! 145 bin TL alacak... ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmet Sinem Kobal sakal 145 bin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.