Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı FETÖ'den gözaltında!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı

Habertürk Haber Merkezi'nden Veli Sarıboğa'nın edindiği bilgilere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını da yapan CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Ankara'da FETÖ üyeliği iddiasıyla gözaltına alındı.

CHP'nin sitesinde Celal Çelik'in "CHP Tüzel Kişiliğinin ve Sayın Genel Başkanın Avukatlığını üstlenmiştir" ifadeleri yer alıyor.

qweqwrqw_1

CELAL ÇELİK KİMDİR?

1- Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

2- 1999 yılında Hâkimlik sınavını kazanıp Kadıköy Hâkim Adayı olarak göreve başladı.

Sonrasında sırasıyla;

2001 - 2005 Isparta Merkez Hâkimi

2005 - 2007 Kırıkkale/Delice Hâkimi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı

2007 – 2008 Çankırı/Çerkeş Hâkimi

2008 – 2011 Yargıtay Tetkik Hâkimi olarak görev yaptı.

3- 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan Referandum sonrasında oluşturulan HSYK eliyle siyasallaştırılan Yargıyı ve Siyasal İktidarı protesto etmek amacıyla 26.09.2011 tarihinde basın açıklaması ile Hâkimlikten istifa etmiştir.

4- Hâkimlik mesleğinden istifa ettikten kısa bir süre sonra CHP Tüzel Kişiliğinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatlığını üstlenmiştir.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı FETÖ'den gözaltında! ile ilgili etiketler FETÖ Gözaltı Kemal Kılıçdaroğlu avukat celal çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.