Kazım Türker kimdir?.. Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapmıştı

Kazım Türker ismi son olarak Ankara vergi rekortmeni olmasıyla gündeme gelmişti. Son dönemde Türkerler Holding'in iş dünyasındaki başarıları "Kazım Türker kimdir?" sorusunu da beraberinde getirdi... Kazım Türker hangi işlere imza attı? İş dünyasında hangi başarıları kazandı? Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisinde en dikkat çeken ayrıntılar nelerdir? İşte Kazım Türker hakkında merak edilen her şey...

Kazım Türker kimdir? sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan istihdam seferberliğinde işadamı Kazım Türker ve Türkerler Holding ipi en önde göğüslemesiyle sosyal medyada öne çıktı. Son dönemde dev hastane ve enerji yatırımlarıyla dikkat çeken Türkerler Holding'in yürüttüğü projelerde 2017 yılında istihdam edilecek yeni personel sayısı 7 bin 279'a ulaşacak. İlk kez adını Ankara vergi rekortmeni olarak duyduğumuz Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte her kesin merak ettiği Kazım Türker biyografisi...

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan ve o seneden bu yana peşpeşe pek çok başarılı işe imza atan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlerle ilgileniyor? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker biyografisi ve hayatındaki dikkat çeken ayrıntılar...

Kazım Türker ekonomi çevrelerinde dikkat çeken bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi çevrelerine yaptığı çağrı üzerine başlatılan istihdam seferberliğinde işadamı Kazım Türker ve Türkerler Holding binlerce kişiye yeni iş olanakları sağladı. Üyesi olduğu Ankara Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'le birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, istihdam seferberliği kapsamında aldıkları kararı tüm kamuoyuna açıkladı. Türker, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliğine öncülük etmekten büyük gurur duyuyoruz" dedi. Kazım Türker, "Türkerler Holding olarak, Türkiye'nin refahı ve kalkınması için 50 yıldır sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi, çok daha cesur adımlarla daha ileri taşımaya kararlıyız. Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı için bugüne kadar üzerimize düşen ne görev varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. İşte bu açıklamalarından sonra Kazım Türker kimdir sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Kazm_Trker_kimdir

Kazım Türker kimdir?

Kazım Türker, 1954 doğumlu. 2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ile bilinen Kazım Türker, Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı.

Kazım Türker medyada görünmekten pek hoşlanmıyor

Birçok Ankara merkezli müteahhit gibi medyada görünmeyi pek sevmeyen Türker, iş hayatına 1973'te Ankara'daki Anafartalar Çarşısı'ndaki 15 metrekarelik bir mağazada başladı.
İnşaat, enerji ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türkerler Holding'in 2012 cirosu 500 milyon dolar, çalışan sayısı ise 3 bin 500. İnşaat mühendisi olan Türker, inşaatın yanı sıra enerji sektöründe önemli yatırımlara imza atıyor.


Hidroelektrik, rüzgar ve jeotermalde 630 milyon dolarlık yatırımı halen sürmekte olan grup, 2014 sonuna kadar en az 250 megavatlık kurulu güce ulaşacak.
Ağırlıkla inşaat ve konfeksiyon alanlarında faaliyet gösteren Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in iş hayatı çok eskilere dayanıyor.

Selen ve Seten markalarıyla çalışan Türkerler Grubu'nun, şu anda başkentte 5 ayrı mağazası bulunuyor. Ankara Bala kökenli Türker Ailesi, birikimini tekstil ve hazır giyim sektörleriyle sağladı.

Türkerler Holding'in geçmişi

Babası Yahya Türker, 1950'li yıllarda Ankara'nın en eski mağazalarından sayılan Türkerler'i Anafartalar Caddesi'nde kurdu. Kadın dış giyiminde Selen ve Seten markalarıyla çalışan Türkerler Grubu'nun, şu anda başkentte 5 ayrı mağazası bulunuyor.
Ankara Bala kökenli Türker Ailesi, birikimini tekstil ve hazır giyim sektörleriyle sağladı. Başbakan'a yakın işadamlarından Remzi Gür'e ait Ramsey markalı ürünlerin bayiliğini de yapan Türker, izleyen yıllarda iş alanlarını büyüten Türkerler Grubu, lokomotif sektör olarak inşaatı seçti.

Türkerler İnşaat, İzmir'de Durmaz, İzka İnşaat ve Emlak GYO ortaklığıyla Park Yaşam Mavişehir projesini hayata geçirdi.

DEV İHALE TÜRKERLER-SİEMENS-KALYON ORTAKLIĞININ!

Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) için açık eksiltme ihalesi bugün yapıldı. İhaleye dünya Rüzgar enerjisi pazarının yüzde 90'ını elinde bulunduran 8 grup katıldı. İhaleyi Çinli Mingyang-İlk İnşaat ile 29 tur kıran kırana süren bir yarışın ardından ihaleyi Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı 3.49 dolar/cent teklif vererek kazandı... Komisyon Başkanı Alparslan Bayraktar'ın son bir indirim talebi üzerine Türkerler-Siemens-Kalyon ortaklığı tekliflerini 3.48 dolar/cent'e indirdi...

Kazım Türker kimdir?.. Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapmıştı ile ilgili etiketler Kazım Türker Türkerler Holding kazım türker biyografisi kazım türker kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.