Kayıtdışı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aksiyon dolu yeni dizi Kayıtdışı ilk bölümüyle dün akşam yayın hayatına başladı. Kayıtdışı dizisinin ilk bölümünde neler oldu? Kayıtdışı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kayıtdışı dizisinin ilk bölümü izleyiciler tarafından merakla izlenirken sürpriz sonla bitti. Kayıtdışı dizisinin konusu nedir? Kayıtdışı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? İlk bölüm sonrası Kayıtdışı 2. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Kayıtdışı'nın birinci bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise ilk bölüme dair aramalar yapıyorlar.

FOX TV'de yayın hayatına başlayan Kayıtdışı dizisinin ilk bölümüyle beğeni topladı. Peki, Kayıtdışı dizisinin ilk bölümünde neler oldu? Sürpriz sonla biten ilk bölümün ardından, "Kayıtdışı dizisinin 2. bölümünün fragmanı yayınlandı mı? soruları cevaplanmayı bekliyor. Dizinin ilk bölümünü kaçırmış olup da izlemek isteyenler ilk bölüme nereden ulaşabilir? Beğenilen dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Erkan Petekkaya düşen uçakta mıydı? Uçakta neler yaşadı? Merak edilen soruların cevaplarını derledik...

sssssssssssssssssss

KAYITDIŞI DİZİ KONUSU

Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği projede, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandırdığı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı" diyerek heyecanını dile getirdi.

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti. “Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı.

İLK BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Dizinin ilk bölümünü kaçıranlar Fox TV'nin internet sitesine girip ilk bölümü izleyebilirler.

KAYITDIŞI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kayıtdışı dizisinin 2. bölümünün fragmanı yayınlandı.

ERKAN PETEKKAYA DÜŞEN UÇAĞA BİNMİŞ MİYDİ?

21 Eylül'de düşen uçağa bir hafta önce bindiğini ifade eden Petekkaya yaşadıklarını anlattı.

KAYIT DIŞI DİZİSİNİN OYUNCULARI

erkan-petekkaya

Erkan Petekkaya-Ali Kemal Ateş
Yetimhaneye bırakıldığında 12 yaşındaydı. Bu sebeple kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi, onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar, tatlı bir sürprizle, yeniden dağılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

Songul-Oden1

Songül Öden-Zeynep Tanöz
Zeynep kendini insanlara yardım etmeye adamış idealist bir doktor. Hayatının ne korkutucu anı, hayatının dönüm noktası mı olacak yoksa hayatı allak bullak mı olacak?

burak-yamanturk

Burak Yamantürk-Arda
Kadınların hayır diyemediği, yakışıklı, dilbaz bir serseri olan Arda, zengin kadınları dolandırıyor. Arda'nın hayatı bir gün tahmin etmediği şekilde değişecek.

1761329_0_1489481312CM7MD

Dolunay Soysert-Esra Ateş
Esra, genç yaşta aşık olduğu Ali Kemal ile evlenmiş ve ondan bir de kızı olmuştur. Hisleri onu bir gün Ali Kemal'in hayatına daha yakından bakmaya itecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

KAbra_Kip

Kübra Kip- Sevda Ateş
Onun için her şeyi yapabilecek iki ağabeyiyle aynı yetimhanede büyümüş, okumuş, avukat olan karakter kendi ayakların üstünde durabilen bir kadın.

Kadim_YaAar

Kadim Yaşar-Çavuş
Yolunu Ali Kemal'in yoluna adamış, mermiden sakınmayan, asker emeklisi bir adam. Hiç evlenmemiş. Kimi zaman ekibin yumruğu, kimi zamansa neşe kaynağı olmuştur.

ipek_yazAcA

İpek Filiz Yazıcı-Tuğba Ateş
Ali Kemal ve Esra'nın kızı. Okulunda parmakla gösterilen, deli dolu, şımarık bir kız.

ismail-hacioglu-biyografisi-186

İsmail Hacıoğlu- Nejat Ateş
Hayatın ona tattırdığı acılar karşısında müziğe sarılan Nejat, sessiz kendi halinde yaşan bir adam. Bir gün, saz atölyesine saklanmış Tıfıl'ı bulması, onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.

Nur_SArer

Nur Sürer-Melek Hanım
Ömrünü ülkesine adamış bir kadın. Bu yolda güvenebileceği ek kişi ise Ali Kemal.

Ali_DAAenkalkar

Ali Düşenkalkar- Terzi Sabri
İnsanların sadece bedenlerini değil, günahlarını da örtmekle ilgilenen bir terzi. Altın İğne'nin başındaki adam, her şeyi bilen bir kara kutu.

Tugay_Mercan

Tugay Mercan-Benjamin(Adnan)
Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adam. Sadece para için değil üstelik, Zeynep için de.

Kayıtdışı dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler kayıtdışı kayıtdışı dizisi 2.bölüm fragman oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.