Kayınpederden, kızı ve damadına korkunç pusu...

İzmirde kayınpeder, pusu kurduğu damadını öldürüp, kızını yaraladı.

İzmir’in Çiğli'de sitedeki evlerinin önüne park halindeki ciplerinin yandığını görerek söndürmeye çalışan müteahhit Murat Osmanoğlu ile eşi Özlem Osmanoğlu’na ateş açıldı. Murat Osmanoğlu olay yerinde hayatını kaybederken Özlem Osmanoğlu ağır yaralandı.

Olay, Sasalı Mahallesi 118 Sokak’taki Suevleri’ndeki lüks bir villanın önünde meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan jandarma ekibi, araç yangını ihbarı alınca olay yerine gitti. 35 KOZ 05 plakalı cipin yandığını ve aracın yanında Özlem ve Murat Osmanoğlu çiftini kanlar içinde gören jandarma, itfaiye ile sağlık ekiplerine bilgi verdi. Sağlık ekipleri müteahhit Murat Osmanoğlu’nün hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Özlem Osmanoğlu’nu da ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne kaldırdı.

CİNAYET ZANLISI KAYINPEDER ÇIKTI

Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede yaptıkları güvenlik kamerası incelemelerinde, villanın bulunduğu bölgeden olay saatinde kiralık bir otomobilin 2 kez geçtiğini saptadı. Plakayı belirleyen jandarma, aracın Aliağa’dan, hayatını kaybeden Murat Osmanoğlu’nun parasal nedenlerde arasının açık olduğu kayınpederi Ali Aksoy tarafından kiralandığını saptadı.

CİPİ ATEŞE VERİP EVDEN ÇIKMAKLARINI BEKLEDİ

Olayın şüphelisi olarak her yerde aranan Ali Aksoy’un otomobili kiraladıktan sonra bir akaryakıt istasyonundan 10 liralık benzin aldığı, daha sonra siteye gelip cipi ateşe verdiği, yangına müdahale etmek için evden çıkan damadı Murat Osmanoğlu ile kızı Özlem Osmanoğlu’na ateş açtığı öğrenildi.

Jandarma şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, Özlem Osmanoğlu’nun tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kayınpederden, kızı ve damadına korkunç pusu... ile ilgili etiketler cinayet pusu kayınpeder
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.