Kaybetse de kovulsa da kazanıyor... Milli Takım'ı bıraktı 3,5 milyonu cebe attı

Fatih Terim Türkiye Futbol Direktör'lüğü göreviden flaş bir kararla ayrıldı. Peki Terim ne kadar alacak.

Özellikle son dönemde Arda Turan ve Alaçatı olayları ile gündeme gelen Fatih Terim Milli Takım'daki görevini bıraktı. Futboldaki başarılarından çok sansasyonel haberlere gündeme gelen tecrübeli teknik adamın bu ayrılığın TFF ile anlaşarak gerçekleştirdi.

TFF'den yapılan açıklamada; "Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz." denildi.

Bu açıklamadan sonra Fatih Terim'in ayrılıktan ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. TFF'nin Fatih Terim'e sadece kalan 1 yıllık ücretini ödeyeceği belirtildi. Buna göre TFF, Fatih Terim'e 3.5 milyon Euro ödeyerek sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Kaybetse de kovulsa da kazanıyor... Milli Takım'ı bıraktı 3,5 milyonu cebe attı ile ilgili etiketler Fatih Terim Milli Takım tazminat ne kadar alacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.