Kasımpaşa - Konyaspor maç sonucu: 3-2! İşte müthiş maçın geniş özeti ve golleri...

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final turunda karşı karşıya gelen Kasımpaşa Konyaspor maçı inanılmaz bir heyecana sahne oldu. Konyaspor'un hızlı başladığı maçta Kasımpaşa son 10 dakikada bulduğu 3 golle gülen taraf oldu. Kasımpaşa Konyaspor maçının özetini izlemek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz...

Kasımpaşa Konyaspor maçı bu akşam büyük bir heyecana sahne oldu. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılamasında Kasımpaşa Konyaspor'u Recep Tayyip Erdoğan stadında ağırladı. Konyaspor'un hızlı başladığı maçta kazanan taraf Kasımpaşa oldu. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Konyaspor son 10 dakikada yediği 3 golle yenilmekten kurtulamadı. 80 dakika iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen son 10 dakikalık bölümde sıklaşan Kasımpaşa ataklarına karşı koyamayan Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında istemediği bir skorla Konya'ya dönüyor. Kasımpaşa Konyaspor maçının maçın özetini izlemek için bağlantıya bakabilirsiniz...

KASIMPAŞA - KONYA SPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KasAmpasIa_Konyaspor_macI_oIzeti_izle_aspor_macI_oIzeti

KASIMPAŞA - KONYASPOR MAÇ ÖZETİ

Ziraat Türkiye Kupasında karşı karşıya gelen Kasımpaşa - Konyaspor maçından 5 gol çıktı. Konyaspor maçın başında Hadziahmetovic'in ayağıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru baskılı futbolunu arttıran Konyaspor aradığı 2. golü 45. dakikada Bajic'le buldu. İlk yarı soyunma odasına rahat giden Konyaspor için ikinci yarı pek istediği gibi geçmedi. Kasımpaşa'nın artan baskısı sonucu aradığı golleri 4 dakikada buldu. 82, 85 ve 86. dakikalarda bulduğu gollerle inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Kasımpaşa'nın golerini Pavelka, Adem Büyük ve Veigneau'nun ayağından buldu.

Son bölüme 3 gol sığdıran Kasımpaşa 88. dakikada bir de kırmızı kart gördü! Kaptan Adem Büyük 88. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kasımpaşa, tarihi bir geri dönüşe imza attığı maçı 3-2 kazanmasını bildi ve 16 Mayıs'ta Konya'da oynanacak rövanş maçına ufak da olsa bir avantaj taşımayı başardı.

ŞOK SAKATLIK! TENDONLARI KOPTU

Maçın 52. dakikasında bir gol pozisyonuna giren Koita yaptığı vuruş sonrası sakatlanarak yerde kaldı. Acı içerisinde kıvranan Fransız oyuncu, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası sedyeyle oyun dışına çıkarıldı. Sağ diz yan bağlarından sorun yaşayan Koita'nın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Kasımpaşa'da oyuna Koita'nın yerine Eduok dahil oldu. Yapılan kontroller sonrası Koita'nın ayak tendonlarının koptuğu öğrenildi.

Kasımpaşa - Konyaspor maç sonucu: 3-2! İşte müthiş maçın geniş özeti ve golleri... ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası kasımpaşa konyaspor Maç özeti izle a spor maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.