Kanadalı yönetmen ve Türk oyuncular 'Karanlıktaki Melekler'de bir araya geldi!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Kanadalı yönetmen David Angelus’un üstlendiği Karanlıktaki Melekler, 3 çocukluk arkadaşının başından geçen ve açgözlülüğün yol açtığı zorluklarla başa çıkma çabalarını konu alıyor.

Yönetmen David Angelus, çekimleri tamamlanan yeni dram filmi “Karanlıktaki Melekler”de Türk sinemasının yükselen yıldızlarını bir araya getirdi. Filmde Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ahmet Mekin, oyuncu/model Burak Çelik, şarkıcı/oyuncu Ertunç Tuncer, Özgür Daniel Foster, Kardelen Damlanur Kaya ve Yankı Alper rol alıyor.

KARANLIKTAKİ MELEKLER'İN KONUSU

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen filmde; Üç çocukluk arkadaşı; Berk, Mete ve Güray’ın hikayesi anlatılıyor.

Kimsesiz, birbirlerinden başka hiç kimseleri olmayan bu üç dostun bir araya geldiği her zaman olaylar baş gösteriyor. Kendilerini yaşadıkları engebeli hayatın zorluklarından uzaklaştırabilmek ve biraz olsun eğlenebilmek için sorumsuz davranışlar içinde bulunuyorlar. İnsanlara ait araba, bisiklet ve giysi gibi eşyaları alarak farklı yerlere bırakmayı adet ediniyorlar.

Bir gün sahil kenarında teknesine göz kulak olmalarını isteyen bir adamın teknesine girip eğlenmeye kalkıyorlar ancak teknedeki kutunun hayatlarını tamamen değiştireceğini bilmiyorlar. Berk’in Resul’ün alanına hiç bilmeden girmesi ile macera başlıyor.

İTALYA’DA YARI FİNALİST OLDU

“Karanlıktaki Melekler” İtalya’nın önde gelen film festivallerinden Social World Film Festivali’nde yarı-finalist oldu. Film, 23-30 Temmuz’da İtalyan ve uluslararası marketlere sunulacak.

KARANLIKTAKİ MELEKLER OYUNCULARI

yeryer

BURAK ÇELİK KİMDİR?

Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başladı. Aynı zamanda da babasına ait otopark’ta çalışıyordu. O esnada, ünlü menajer Ataberk Oral ile tesadüf eseri tanıştı. Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral’ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu. Burak Çelik’in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çekti. Modellik yapan karizmatik oyuncu Hakan Akkaya’nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı. Sanatçı Hande Yener’in ”Hasta” adlı klibinde rol aldı. Ayrıca Hande Yener’in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterdi. Gerek fiziği gerek yakışıklılığıyla kızların gönlünde taht kurmuştur. Burak Çelik kendisi gibi 2013 Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Ayşenur Özkan ile ailelerinden habersiz bir şekilde evlendi. 2 yıl süren evlilikleri şiddetli geçimsizlik gerekçesi ile sona erdi.

DFHF

ERTUNÇ TUNCER KİMDİR?

Yakışıklı aktör/şarkıcı Ertunç Tuncer 19 Nisan 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretimi ve lise eğitimini Ankara’da alan genç yıldız üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletmeciliği bölümünde okudu. İlk kez Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye ses yarışmasıyla televizyonda seyirci karşısına çıktı. Daha sonrasında bir şirketle anlaşarak Adam Olmazsın isimli ilk teklisini çıkardı. Oyunculuk olarak ise TRT 1 kanalında yayılanan Baba Candır dizisinde Rüzgar isimli karakteriyle ilk deneyimini kazandı.

Oynadığı diğer diziler/filmler: Baba Candır

Boyu: 182 cm.
Kilosu: 78 kg.
Göz rengi: Kahverengi
Burcu: Koç

DFGD

YANKI ALPER KİMDİR?

Yakışıklı şarkıcı Yankı Alper 1982 Mersin doğumludur. Yankı Alper sadece şarkı söylemekten ziyade şarkı yazarı ve bestecidir.

Yankı Alper eğitim durumu; Yankı Alper Mersin Özel Toros Koleji’ni bitirmeyi müteakip Doğu Akdeniz Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde eğitimine devam etmiştir. Bu bölümü okurken Yankı Alper ilgi duyduğu üniversitenin müzik bölümüne geçerek eğitiminde bu yönde ilerleme karar vermiştir.

Amatör müzik hayatına Kıbrıs gecelerinde solistlik yaparak başlayan Yankı Alper, 2005 yılında İstanbul’a yerleşmiş ve burada sahne almaya başlamıştır.

2009 yılında MüsiCAT firması ile anlaşan Yankı Alper ve ilk solo albümünü hazırlamıştır. Kaç Yazar şarkısı ile kendini bir nebze tanıtmayı başaran Yankı Alper Ben Bir Kere Sevmişim Seni, Madem, O gün Bu Gün Değil ve Bin Pişmanım adlı parçaları kendisine aittir.

FİLMİN DİĞER DETAYLARI

Yönetmen: David Angelus Yapımcı: David Angelus Yapım: Angelus Productions

Oyuncular: Burak Çelik, Ahmet Mekin, Ertunç Tuncer, Özgür Daniel Foster, Kardelen Dam- lanur Kaya, Yankı Alper

Görüntü Yönetmeni: Doruk Can

Yardımcı Yönetmen: Ahmet Toklu

Yönetmen Yardımcısı: Mehmet Emin Yıldırım

Ses Teknisyeni: Barış Kocataş Prodüksiyon Amiri: Şafak Uzun Müzik: Ross Bugden

Işık Şefi: Ahmet Yalçın

Kanadalı yönetmen ve Türk oyuncular 'Karanlıktaki Melekler'de bir araya geldi! ile ilgili etiketler karanlıktaki melekler konusu oyuncuları burak çelik ertunç tuncer yankı alper
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.