Malatyaspor deplasmanda Karabükspor'a acımadı!

Süper Lig'de 6. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip rakibini 4-2 yenerek 3 puana uzandı. Karabükspor Malatyaspor maç özeti haberimizde...

Kardemir Karabükspor ile Yeni Malatyaspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 3 puan mücadelesi verdi. Maça teknik direktörsüz çıkan Yeni Malatyaspor ilk yarıyı 3-0 önde kapattığı mücadeleyi 4-2 kazanarak sezonun 2. galibiyetini aldı. Karabükspor Malatyaspor maç özeti haberimizde...

Yeni Malatyaspor'un gollerini 15. dakikada Yalçın Ayhan, 39. dakikada Adem Büyük, 45. dakikada Eren Tozlu ve 89. dakikada Boutaib kaydetti. Ev sahibi takımın gollerini ise 56. dakikada penaltıdan Yatabare ile 84. dakikada Gabriel Torje frikikten kaydetti. Bu sonucun ardından Karabükspor 5 puanda kalırken, Yeni Malatyaspor puanını 7 yaptı.

Karabükspor gelecek hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni Malatya ise sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

KARABÜKSPOR MALATYASPOR MAÇ ÖZETİ

90' Hakem Serkan Tokat müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
90' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabriel Torje ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı sol tarafında Gheorghe Grozav'ın önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
90'BlockedShotCeza yayı sol çaprazına sokulan Ceyhun Gülselam doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
90' Konuk ekipte Sadık Çiftpınar kısa süreli sakatlık geçiriyor.
90' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor
90'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eren Tozlu oyundan alınırken yerine Arturo Mina oyuna dahil oluyor.
89'GoalGOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib ile durumu 4-2'ye getiriyor! Sol kanattan gelişen atakta Issiar Dia'nın pası ile topla buluşan Murat Yıldırım son çizgiye inerek pasını penaltı noktasına doğru çıkartıyor. Bu noktada topla buluşan Khalid Boutaib'in dönerek vuruşu savunmadan geri geliyor. İkinci pozisyonda topu tekrar kontrol eden Khalid Boutaib yerden vuruşu ile skoru belirliyor.
87'YellowKonuk ekipte kaleci Ertaç Özbir oyunu soğutmaya yönelik yavaş hareketlerinden dolayı sarı kart görüyor.
85'YellowEvkur Yeni Malatyaspor'da Yalçın Ayhan ve Kardemir Karabükspor'da Barış Başdaş hakeme yönelik itirazlarından dolayı sarı kart ile cezalandırılıyorlar.
84'GoalGOOOLL!! Kardemir Karabükspor, Gabriel Torje ile farkı bire indiriyor! Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Gabriel Torje sağ ayağı ile çok sert vuruyor ve meşin yuvarlak kaleci Ertaç Özbir'in kapattığı sağ köşeden filelerle buluşuyor.
80'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Adem Büyük oyundan alınırken yerine Murat Yıldırım oyuna dahil oluyor.
79' Gheorghe Grozav ceza yayı sol tarafında topla buluşuyor ve bekletmeden kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
76' Ev sahibi ekip kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
73'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emanuel Dening oyundan alınırken yerine Issiar Dia oyuna dahil oluyor.
70' Mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
69' Hakem Serkan Tokat su molasını işaret ediyor.
68'SubstitutionKardemir Karabükspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İlhan Depe oyundan alınırken yerine Barış Başdaş oyuna dahil oluyor.
67' Ev sahibi ekip mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Mustapha Yatabare havadan pasını altıpas alanı içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Gabriel Torje vuruşunu yapıyor ancak kaleciyi geçen topu çizgi üzerinde Yalçın Ayhan kafa ile dışarı çeliyor.
66' Hızlı gelişen Evkur Yeni Malatyaspor konta atağında sağ kanatta topla birlikte hareketlenen Eren Tozlu pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Emanuel Dening'e gönderiyor. Tecrübeli oyuncu gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
64' Oyunun bu bölümünde yapılan faullerle mücadele sık sık duruyor.
61' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gabriel Torje ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Paul Papp kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ertaç Özbir sol köşeye giden bu topu uzanarak çıkartıyor ve mutlak bir golü önlüyor.
60' Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
57' Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Gheorghe Grozav sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
56'PenaltyGOOOLL!! Mustapha Yatabare penaltı vuruşunda topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor ve farkı ikiye indiriyor.
55' Sol çaprazdan ceza sahasına giren Gheorghe Grozav havadan pasını altıpas alanına indirmek istiyor ancak top savunmada Aytaç Kara'dan sekiyor. Hakem Serkan Tokat, Aytaç Kara'nın topa elle müdahale ettiğini belirterek penaltı noktasını işaret ediyor.
53' Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.
49'YellowEv sahibi ekipte Dany Nounkeu rakibi Eren Tozlu'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
47' Ceza yayının hemen sağında topla buluşan Hamidou Traore doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
46'SubstitutionKardemir Karabükspor'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Luis Ibanez ve Cristian Tanase oyundan alınırken yerlerine Hamidou Traore ve Gabriel Torje oyuna dahil oluyor.
46' Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Kardemir Karabükspor'un vuruşu ile başlıyor.
45'GoalGOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ile durumu 3-0'a getiriyor! Hızlı gelişen kontra atakta Khalid Boutaib topla birlikte uzun bir depar attıktan sonra ceza yayına sokulurken pasını vermek istiyor ancak top savunmadan sekerek Eren Tozlu'nun koşu yoluna düşüyor. Eren Tozlu ceza sahasına giriyor ve kaleciyi geçerek yerden vuruşu ile skoru belirliyor.
45' Hakem Serkan Tokat ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
45' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor
43' Sağ kanattan gelişen atakta Paul Papp ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Mustapha Yatabare kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
39'GoalGOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanatta topla buluşan Emanuel Dening rakini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek pasını altıpas çizgisinin gerisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Adem Büyük gelişine yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.
36' Gheorghe Grozav ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada gelen topa savunma ile birlikte yükselen Paul Papp kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Ertaç Özbir'in üzerine gidiyor.
33'BlockedShotCeza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Aytaç Kara ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Khalid Boutaib kafa vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
31' Mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
30' Hakem Serkan Tokat su molasını işaret ediyor.
29' Kullanılan serbest vuruşta Gheorghe Grozav doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.
28'FoulCeza yayı sol çaprazından ceza sahasına sokulan Gheorghe Grozav rakibini geçmek isterken Issam Chebake'nin müdahalesi ile yerde kalıyor. Ev sahibi ekip kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
24' Cristian Tanase'nin pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Andrey Bliznichenko dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Ertaç Özbir'in üzerine gidiyor.
22' Oyunun bu bölümünde müsabaka orta alan mücadelesi şeklinde devam ediyor.
18' Ev sahibi Kardemir Karabükspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
15'GoalGOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Yalçın Ayhan ile öne geçiyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aytaç Kara ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Yalçın Ayhan kafa vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlak yerden sekerek kalenin sol tarafından filelerle buluşuyor.
14' Sağ kanattan kullanılan taç atışında Issam Chebake pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Khalid Boutaib kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Oleksandr Rybka topu kalenin üzerinden dışarı çeliyor.
12' Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
9' Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Cristian Tanase yerden etkisiz bir vuruş çıkarıyor ve top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
6' Evkur Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük kısa süreli sakatlık geçiriyor.
3'CornerSağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aytaç Kara ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
1' Müsabaka konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor'un vuruşu ile başlıyor

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.