Kalp Atışı'nda yeni bölüm heyecanı!

Kalp Atışı dizisi, ilk bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerde beğeni topladı. Kalp Atışı hangi gün yayınlanacak sorusuna cevap arayan seyirciler, dizinin ilk bölümünün ardından yayın tarihini sorgulamaya başladı. Peki, Kalp Atışı hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? İşte, ilk bölümü izleyen vatandaşların merakla sorguladığı konunun detayları.... Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in paylaştığı, Show TV’de Cuma günü ikinci bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Eylül ve Ali Asaf’ın yıllar sonra birbirini gördüğü anlar izleyenleri heyecanlandırmıştı. Ali Asaf ve Eylül’ün akıbeti ne olacak? Birlikte çalışacaklar mı?

Kalp Atışı dizisi, ilk bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerde beğeni topladı. Kalp Atışı hangi gün yayınlanacak sorusuna cevap arayan seyirciler, dizinin ilk bölümünün ardından yayın tarihini sorgulamaya başladı. Peki, Kalp Atışı hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? İşte, ilk bölümü izleyen vatandaşların merakla sorguladığı konunun detayları....

Kalp Atışı 2. yeni bölüm fragmanı. Ali Asaf ve Eylül birlikte mi çalışacak?
Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in paylaştığı, Show TV’de Cuma 20.00'de ikinci bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Eylül ve Ali Asaf’ın yıllar sonra birbirini gördüğü anlar izleyenleri heyecanlandırmıştı. Ali Asaf ve Eylül’ün akıbeti ne olacak? Birlikte çalışacaklar mı?

kalp2

Cuma günleri izleyicileriyle buluşan Kalp Atışı birbirinden özel tanıtımlarıyla herkesi ekran başına çekecek gibi görünüyor. Ali Asaf birlikte çalışmak için Eylül’ü seçince işler biraz karışacak gibi. Ali ve Eylül’ün arasındaki ilişki nasıl gelişecek? Yeni bölüme dair ipuçları 2. bölüm tanıtımında...

KEŞKE SANA YOL GÖSTERECEK BİR ÖĞRETMENİN OLSA
Ege’nin bir sahil kasabasında başlayan hikaye İstanbul’daki bir hastanede devam ediyor.Kader ağlarını örüyor ve ikili hayatlarının başka bir döneminde tekrar karşılaşıyor. Daha da yoğunlaşan bu aşk hikayesi yeni bölümlerde daha da artacak gibi görünüyor.
Birbirine gizli duygular besleyen ikili hastanede birlikte çalışabilecek mi? Diğerleri bu duruma nasıl tepki verecek? Ali Asaf evli mi? gibi pek çok soruya cevap dizinin 2. bölümünde aranacak.

1. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU

Show TV'nin dün akşam izleyicileriyle buluşan dizisi Kalp Atışı’nın 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yıllar sonra karşılaşan ve aynı hastanede çalışmaya başlayan Ali Asaf ve Eylül’ün birbirinden özel sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda Ali Asaf’ın, Eylül’e “kendime bir söz verdim biliyor musun? Eğer bir daha gidersen, seni böyle sımsıkı tutacağım ve bırakmayacağım” dediği anlar dikkat çekti. Başarılı ve asi bir doktor olan Eylül’ün yıllar sonra karşılaştığı Ali Asaf’la aralarındaki o özel duygunun artacağının sinyallerinin yakından hissedildiği tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi. Her Cuma ekrana gelecek Kalp Atışı’nın ikinci bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Eylül ve kaderini değiştirecek Ali Asaf’ın hikayesinin ekrana geldiği Kalp Atışı’nın ilk bölümünde, Muğla’da babası ve üvey annesiyle yaşayan Eylül, okuldaki asi davranışları nedeniyle babası tarafından Marmaris’te babaannesinin yanına bırakıldı. Pansiyon işleten babaannesinin tüm ısrarlarına rağmen okula gitmek istemeyen Eylül bir hırsızlık sonucu Ali Asaf’la tanıştı. Doktor olan Ali Asaf, okula gitmeye ikna olan Eylül’ün öğretmeni olarak karşısına çıktı. Eylül’ü okumak için cesaretlendiren Ali Asaf, zamanla onunla birlikte vakit geçirmeye başladı. Öğretmeni Ali Asaf’a karşılıksız bir aşk besleyen Bahar, Eylül ile Ali Asaf arasındaki yakınlaşma fotoğraflarını çekip okulda yaydı. Eylül’ün okuldan kovulmaması için Ali Asaf öğretmenlikten istifa etti ve İstanbul’a geri döndü.

Bu sırada babaannesinin mide kanseri olduğunu öğrenen Eylül, ameliyat sırasında doktor hatası nedeniyle onu kaybetti. Babaannesine doktor olma sözü veren Eylül yıllar sonra bir doktor olarak Ali Asaf’la karşılaştı. Duygusal dakikaların eksik olmadığı ilk bölümde Ali Asaf’ın Eylül’e “evlendin mi, erkek arkadaşın var mı? dediği; şok olan Eylül’ün “hayır” yanıtını verdiği final sahnesi büyük beğeni topladı.

Kalp Atışı'nda yeni bölüm heyecanı! ile ilgili etiketler Öykü Karayel Eylül Show TV kalp atışı Gökhan Alkan ali asaf
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.