Kalp Atışı'nın yarın yayınlanacak bölümü için heyecan dorukta!

Show Tv yaza Kalp atışı ile hazırlanıyor. Yeni sezona iddialı hazırlanan kanal dizinin konusu ve oyuncularını belirledi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği 'Kalp Atışı' dizisi başrol oyuncuları ile de konuşulacak. Show Tv dizi için Öykü Karayel ve Gökhan Alkan ile anlaştı. Dizisi hakkında merak edilen her şey haber detayda....

Show Tv bu yaz Kalp atışı ile bomba gibi geliyor. Pek çok unutulmaz dizinin yapımcılığını üstlenen MF yapım bu diziyle de çok konuşulacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu Öykü Karayel olurken erkek başrol oyuncusu Gökhan Alkan oldu. Kalp atışı konusu üzerinde çalışmalar devam ederken Karayel ve Alkan dışında da ünlü oyuncularla anlaşıldı.

Kanallar Tv izleyicilerini bu yaz iddialı dizilerle ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Konusuyla dikkat çeken ve başrol oyuncuları Öykü Karayel ve Gökhan Alkan‘ın paylaşacağı yeni dizi Kalp Atışı Show Tv’de seyirciyle buluştu.

KALP ATIŞI KONUSU

Show Tv'nin yeni dizisi Kalp atışı konusu ile de dikkat çekiyor. Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in paylaşıyor. Dizide beyin cerrahını canlandıracak olan Gökhan Alkan, ve bir doktoru canlandıracak olan Öykü Karayel arasındaki aşkı anlatacak olan dizi İstanbul'da bir hastanede çekilecek. Dizinin bazı bölümleri ise Marmaris'te çekilecek.

KALP ATIŞI OYUNCULARI

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Kalp Atışı’nda Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a Ege Kökenli, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Başay Okay, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Rüçhan Çalışkur eşlik edecek.

GAkhan_Alkan_kimdir

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Gökhan Alkan İstanbul doğumludur. Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Modern bir aile içerisinde yetişen ve eğitim hayatı boyunca da kendisine güncel sistemler ve pazarlama üzerine bir yol çizen Alkan, bu süreç içerisinde başarılı geçen lise hayatını noktalamış ve artık üniversite eğitimine başlamaya hazır hale gelmiştir.

Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri bölümünde ön lisans eğitimi alarak mezun olan Alkan, bundan sonrasında Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama Bölümü okuyarak buradan da başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Ancak kendisi, lise ve üniversite yıllarında oyunculuğa da ciddi anlamda meraklı olduğundan sürekli tiyatro gruplarında yer almıştır.

MSM Actor Studio kadrosuna üniversite eğitiminin sonrasında dahil olan Alkan, burada ilk oyunculuk eğitimlerini alarak mezun olmuş ve sonrasında Müjdat Gezen Tiyatrosu’na girerek 2 sezonda burada oyunculuk yapmıştır. Sonrasında ise kendi arkadaşları ile birlikte ayrı bir tiyatro kurmuştur.

Çok yönlü bir isim olan Gökhan Alkan, müzik ve spor ile profesyonel olarak ilgilenmek ile birlikte seslendirme sanatçılığı, şiir ve güfte çalışmaları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir.

KARİYERİNİN İLK YILLARI

Alkan, televizyon ekranlarında ilk profesyonel proje olarak 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi kadrosuna birkaç bölümlüğüne konuk oyuncu olarak girmiştir. Kısa süreli de olsa dizideki performansı ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Alkan, bundan sonraki süreçte ise yapımcıların aradığı isimler arasına girmiştir.

Bunun ardından Her Şey Yolunda dizisi kadrosuna girmiştir. Bu dizide ana karakter olarak başrollerden birisini alma şansına sahip olan Alkan, en büyük deneyimini ilk olarak bu dizi ile yaşamıştır. İpek Tuzcuoğlu, Bülent Alkış, Aslıhan Güner gibi isimler ile yer aldığı proje çok sevilmiştir.

KARİYERİNİN GELİŞME YILLARI

Kısa zaman içerisinde genç kızlarında sevgilisi haline gelmeyi başaran Alkan, 2013 yılında Gurbette Aşk Bir Yastıkta dizisi kadrosuna girmiştir. Aile komedisi olarak dikkat çeken bu dizide başrol oynayan Alkan, aynı zamanda Cezmi Baskın, Wilma Elles, Müge Boz gibi isimler ile birlikte oynamıştır. Dizi, 26 bölümün sonunda final vermiştir.

Sonrasında ise 2014 yılında kendisini tüm Türkiye’nin çok daha yakından tanıyacağı dizi projesi olan Kocamın Ailesi dizisi kadrosunda yine başrol oynamıştır. Sevilen bir aile dizisi olarak dikkat çeken bu projede Seray Kaya, Yeşim Salkım gibi isimler ile yer almıştır. Dizi 57 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmıştır.

İlk beyaz perde projesine 2015 yılında Defnenin Bir Mevsimi filmi kadrosunda başrol oynayarak çıkmıştır. Bu film projesi ile birlikte hemen aynı sene içerisinde bir başka proje olan Organik Aşk Hikayeleri filmi kadrosunda yer almış ve bu filmde de başrol oynama başarısını göstermiştir.

AykA_Karayel_kimdir

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

Adı Soyadı: Öykü Karayel
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1990
Nereli: İstanbul
Burcu: Aslan
Kilosu: 51
Boyu: 1.63m
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Tek yumurta ikizi ile birlikte dünyaya gözlerini açan Öykü Karayel, İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Çemberlitaş Kız Lisesinde tamamlamış ve bu okuldan mezun olmuştur. Bunun ardından, Kenter Tiyatrosuna girmiş ve burada oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir. Liseden sonra kendini daha da geliştirmek için 2007 yılında İstanbul Üniversitedi Devlet Konservatuarına girmiştir. Öğrencilik döneminde ise, daha da ilerlemek için Güzel Şeyler Bizim Tarafta adında oyunun seçmelerine katılmıştır. Sonrasında seçmelerde kabul edilerek Ayşe rolü verilmiştir. Bu rol ile başarısı açılan Karayel’in, 16. Sadri Alışık Sinema ile Efes Özel Ödülü bulunuyor.

Öykü Karayel'in kariyer başarılarından bir diğeri ise Genç Yetenek Ödülünü alması olmuştur. Tüm bu başarıların devamı ile Kerem Çatay tarafından fark edilmiş ve Karayel 20 yaşında bir oyuncu olarak başarısını tamamlamıştır. Yine önemli bir kariyerini ise Kuzey Güney dizisinde gerçekleştirmiş ve Cemre Çaylak karakterini oynamıştır. 2016 yılı içerisinde ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Dilruba Sultan’ı canlandırmaktadır. Hemen hemen boşluk olmadan birçok film ve diziler üzerinde Karayel’in rol aldığını da söyleyebiliriz.

KALP ATIŞI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kalp atışı dizisi ne zaman başlıyor sorusu yanıt buldu. İddialı dizi Haziranın son haftası seyirciyle buluşacak.

KALP ATIŞI DİZİSİ HAKKINDA DİĞER BİLGİLER

YAPIM: MF YAPIM

KANAL: SHOW TV

YÖNETMEN: YUSUF PİRHASAN

GENEL KOORDİNATÖR: UĞUR ATUKMAN TABAN

UYGULAYICI YAPIMCI: REZZAN DİNİZ

2.YÖNETMEN: AYTAÇ ÇİÇEK

YARDIMCI YÖNETMEN: VOLKAN KESKİN

Kalp Atışı'nın yarın yayınlanacak bölümü için heyecan dorukta! ile ilgili etiketler Öykü Karayel Show TV kalp atışı konusu oyuncuları Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.