Kadıköy'de erken final!

Derbi maçları her zaman çok önemli olmuştur. Ancak bu hafta Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma, Fenerbahçe için belki de sezonun erken finali olacak. Sarı-Lacivertliler kazanırsa, şampiyonluk yarışı için hâlâ güçlü bir aday olduğunu gösterecek. Kaybederse, rakibi puan olarak Fener’i ikiye katlayacak! Yönetim, taraftarların bu kritik mücadelede tribünleri doldurmasını bekliyor.

Türkiye şimdiden cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş kapışmasına kilitlenmiş durumda. Süper Lig’de derbilerin hep farklı bir anlamı ve önemi olmuştur. Ancak iki devin bu haftaki mücadelesi, Sarı-Lacivertliler için her zamankinden de kritik... Bu maç Beşiktaş için çok şey, Fenerbahçe için ise her şey! Aykut Kocaman ve öğrencileri, cumartesi günü sahadan yenik ayrılmaları halinde belki de ilk 10 sıranın bile dışında kalacak.

BERABERLİK BİLE YETMEZ

Daha da önemlisi, Beşiktaş puanını 16’ya yükseltecek ve rakibini bu anlamda ikiye katlayacak. Aynı şekilde Galatasaray da Bursa’da kazanırsa Cim Bom’da 16 puana ulaşmış olacak. Fenerbahçe açısından beraberlik bile kabul edilebilir bir sonuç değil. Sarı-Lacivertliler’in bu kritik mücadelede en büyük beklentisi, tribünlerin tamamen dolması. Kadıköy, taraftarların müthiş desteği sayesinde derbilerde Fenerbahçe’nin yıkılmaz kalesi oldu.

GÜNEŞ, GOLÜ UNUTTU!

Kanarya, Ülker Stadı’nda Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı mabedinde oynadığı son 27 karşılaşmada 18 galibiyet elde ederken 9 da beraberlik aldı. Ayrıca Şenol Güneş’in çalıştırdığı takımlar, Kadıköy’de 2010 yılından beri gol sevinci bile yaşayamadı! Fenerbahçe Yönetimi ve futbolcular, bu müthiş seriyi cumartesi günü de devam ettirmek için taraftarına güveniyor. Sarı-Lacivertliler, Kara Kartal’ı devirerek hem yeniden şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri olduğunu göstermek hem de kötü başlanan sezonda yeni bir sayfa açarak taraftarlar barışmak istiyor.

KADIKÖY'DE 27 DERBİ

Beşiktaş
Maç G B M
13 8 5 -
Galatasaray
Maç G B M
14 10 4 -
Not: Tablo Fenerbahçe’ye göre hazırlanmıştır.

Kadıköy'de erken final! ile ilgili etiketler Kadıköy Beşiktaş Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.