Juventus defansı Cengiz Ünder karşısında ecel terleri döktü

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Cengiz Ünder'li Roma, Juventus ile karşılaştı.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Mario Mandzukic ile 1-0 öne geçen Juventus, ilk yarıyı bu skorla kapattı.

Roma'nın Başakşehir'den transferi Cengiz Ünder, 63. dakikada Kevin Strootman'ın yerine oyuna dahil oldu. Mücadelenin 74. dakikasında ise Edin Dzeko skoru eşitledi. Kalan dakikalarda gol olmadı ve maç penaltılara gitti.

Cengiz Ünder takımının 5. penaltı atışını gole çevirmesine karşın Juventus, Roma'yı 5-4 mağlup etti. Cengiz yeni takımıyla çıktığı ilk maçta Tottenham ağlarını sarsmış ve Roma karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmıştı. Milli oyuncu, Tottenham maçıyla ilgili övgüler almıştı.

ksjhfdsdfsdfsdf

Genç futbolcu, Juventus karşılaşmasının ardından da takımının en iyileri arasında gösterildi. Cengiz için Corriere dello Sport "Ünder, Roma'yı değiştirdi" başlığını atarken şu yorumu yaptı:

"Cengiz kritik anda 2 önemli fırsat yakaladı ve Roma'nın beraberlik golünü bulmasını sağladı. Enerjik, dinamik ve başarılı oyunuyla bir kez daha göz dolduran Ünder, Juventus maçındaki performansıyla doğru transfer olduğunu gösterdi"

Gazete, Cengiz'e 10 üzerinden 7 puan verdi.

Corriere dello Sport'un yanı sıra İtalya'nın diğer büyük spor gazeteleri de Cengiz Ünder'in başarılı performansından bahsetti.

La Gazzetta dello Sport: "Girişken ve herkesi hayrete düşüren başarılı oyunu maçta farkını ortaya koydu."

Juventus defansı Cengiz Ünder karşısında ecel terleri döktü ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Roma Juventus video özet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.