Jollyvilla tüm sahili hedefliyor

Jollyvilla, önümüzdeki yaz tüm sahil kesiminde hizmet vermeyi planlıyor.

Antalya Kaş’ta günlük kiralık villa ve apart hizmeti veren Jollyvilla, önümüzdeki yaz Çeşme’den Alanya’ya kadar tüm sahil kesiminde hizmet vermeyi planlıyor.

2007 yılında Antalya Kaş’ta insaat şirketi olarak kurulan Jollyvilla, 2 yıldır günlük kiralık villa ve apart olarak hizmeti veriyor. Şu an için Kaş Kalkan bölgesinde hizmet veren şirket 2016 yazı için Çeşme’den Alanya’ya kadar geniş bir bölgeye yayılmayı planlıyor.

Şirketin portföyünde özel havuzlu villalar ve şehir apartları bulunuyor. Balayı çiftlerine, geniş ailelere, muhafazakar ailelere, dünyanın farklı ülkelerinden gelen yabancı turiste kadar pek çok farklı kesime hitap eden şirket, otellerle kıyaslandığında daha hesaplı konaklama fırsatı sunuyor.

Farklı ödeme alternatifleriyle kiracılara ev konforunda tatil sunan şirket, ev sahiplerine de kısa ya da uzun dönem kiraya vermek istedikleri evleri için ziyaretçi buluyor.

Jollyvilla tüm sahili hedefliyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.