Jetgiller geri dönüyor!

60’lı yıllardan 90’lı yıllara kadar bir televizyon efsanesi olan ve yetişkin çocuk demeden herkesi ekrana kilitleyen çizgi dizi serisi Jetgiller’in yeniden geliştirildiğine yönelik ilk açıklama geldi. Jetgiller geri mi dönüyor? Ünlü çizgi dizi ekranlarda mı olacak? Jetgiller nedir? Şu anda 20’li yaşlarında olan kuşakla ebeveynleri arasında bir köprü olan Jetgiller, uzunca bir süre tüm dünyada beğeniyle izlenen çizgi diziydi. Gelecekteki hayatı, aile yaşamını ve gelişen teknolojiyi bilim kurgu tadındaki evreninde işleyen dizi, unutulmazlar arasında yer almıştı.

60’lı yıllardan 90’lı yıllara kadar bir televizyon efsanesi olan ve yetişkin çocuk demeden herkesi ekrana kilitleyen çizgi dizi serisi Jetgiller’in yeniden geliştirildiğine yönelik ilk açıklama geldi. Jetgiller geri mi dönüyor? Ünlü çizgi dizi ekranlarda mı olacak? Jetgiller nedir?
Şu anda 20’li yaşlarında olan kuşakla ebeveynleri arasında bir köprü olan Jetgiller, uzunca bir süre tüm dünyada beğeniyle izlenen çizgi diziydi. Gelecekteki hayatı, aile yaşamını ve gelişen teknolojiyi bilim kurgu tadındaki evreninde işleyen dizi, unutulmazlar arasında yer almıştı.

jet2

George Jetson ve ailesinin birbirinden eğlenceli hikayesi açıklamalara göre geri dönüyor. Ünlü film yapım şirketi Warner Bros ile, Geleceğe Dönüş serisinin efsane yönetmeni Robert Zemeckis'in yeni nesil Jetgiller için kolları sıvadıkları söyleniyor.
Yeni nesil Jetgiller hakkında şu an daha net bilgilere ulaşılamıyor. Nitekim bu iddialar üzerine resmi bir açıklama gelmesi muhtemel. Ayrıca günümüzün kült çizgi dizilerinden Family Guy’ın yapımcılarının da sürece dahil olma ihtimalleri bulunuyor.
Televizyonun 60'lardan beri ne kadar değiştiği göze alındığında, bu defa bambaşka bir Jetgiller ile karşılaşmamız muhtemel. Çünkü dizinin ilk çıktığı yıllarda uzak gelecek olarak gösterdiği günlere çok yakınız. Bu açıdan bakınca, yeni nesil Jetgiller’i izlemenin farklı bir deneyim olacağını söyleyebiliriz.

Jetgiller nedir?
Jetgiller, Hanna-Barbera yapım şirketi tarafından üretilen prime-time'da yayınlanan bir çizgi dizidir. İlk olarak 1962'den 1963 yılına kadar pazar günleri ABC Kanalı'nda yayınlanmıştır. Evin babası George, evin annesi Jane, kızları Judy ve ogulları Elroydan oluşan ailedir. Süper teknolojik çağda yaşamaktadırlar. Uçan arabalara binip, robotlara sahip bir ailedir.

Jetgiller geri dönüyor! ile ilgili etiketler jetgiller warner bros geleceğe dönüş family guy robert zemeckis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.