Jet kazasında öldü sanılan pilot yaşıyor!

İran'da düşen, Başaran Holding'e ait olan jette hayatını kaybeden Mina Başaran ile olan bir fotoğrafı nedeniyle öldüğü sanılan pilot Elif Ulusoy, iki hafta önce işine son verildiğini açıkladı.

İran'da düşen Türk jetinde tüm cenazelere ulaşılırken, kazanın ilk saatlerinde sosyal medyada uçakta olduğu söylentisi çıkan pilot Elif Ulusoy'dan açıklama geldi.

ELİF ULUSOY SANMIŞLAR

Başaran Holding bünyesindeki MC Havacılık'a ait uçağın İran'da düşmesinin yankıları devam ederken o uçakta uzun süre görev yapan pilot Elif Ulusoy, birçok kişinin o uçağın pilotunu kendisi sandıklarını söyledi.

2 HAFTA ÖNCE KOVULMUŞ

Kazada hayatını kaybeden Mina Başaran ile bir süre önce çektikleri bir fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından telefonlarının kilitlendiğini söyleyen Ulusoy arkadaşlarını hayatta oludğuna ikna etmeye çalıştığını söyledi.

Ulusoy'un Başaran Holding'deki görevine iki hafta önce son verildiği ortaya çıktı. Eğer pilot Ulusoy'un işine son verilmeseydi, muhtemelen o da düşen jette olacaktı.

Jet kazasında öldü sanılan pilot yaşıyor! ile ilgili etiketler Pilot kaza elif ulusoy jet mina başaran
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.