Jessica Alba 3. bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor!

Üçüncü çocuğuna hamile olan Jessica Alba, geçtiğimiz günlerde annesi Catherine Jensen'in doğum günü kutlamasına katıldı.

36 yaşındaki eski oyuncu Jessica Alba ve eşi Cash Warren, üçüncü çocuklarını beklediğini açıkladı. Hamilelik haberini Instagram hesabında açıklayan Jessica Alba, kızları Honor ve Haven ile ellerinde numaralı balonlar ile çekildikleri Boomerang videosunu yayınladı.

jessicaalba

2008 yılında Cash Warren ile evlenen Jessica Alba'nın 9 yaşında Honor ve 5 yaşında Haven adlı iki kızı var.

2011 yılında The Honest Company şirketini kuran Jessica Alba, geçtiğimiz yıl Beverly Hills'te 7 yatak odası ve 8 banyosu olan 10 milyon dolar değerindeki bir eve taşınmıştı.

indir_3

36 yaşındaki ABD’li oyuncu Jessica Alba geçen gün annesinin doğum günü partisine giderken objektiflere yakalandı. Alba, kızları Honor ve Haven ile birlikte doğum günü partisine katıldı. Alba’nın karnının iyice belirginleştiği objektifler tarafından fotoğraflandı.

Jessica Alba 3. bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler jessica alba cash warren honor haven boomerang
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.