Ivana Sert'in geri dönüşüne, Nur Yerlitaş'tan 'sert' paylaşım!

Nur Yerlitaş'la tartışmasının ardından İşte Benim Stilim'den ayrılan Ivana Sert hayranlarının yüzünü güldürdü ve geri döndü.

Nur Yerlitaş'la tartışıp İşte Benim Stilim'e veda eden Ivana Sert, jüri koltuğuna geri döndü. Nur Yerlitaş Instagram'dan "Yoruldum" paylaşımı yaptı.

İvana Sert'in instagram paylaşımı;

Yarışmanın yeni bölümleri için çekimlere başlayan Sert, program esnasında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

dfgmsIlkdfgdfg

"YORULDUM SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR"

Ivana Sert'in geri dönmesini Nur Yerlitaş'ın nasıl kaşıladığı ise merak ediliyor. Nurella'nın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ise kafaları biraz daha karıştırdı. Duayen modacı Instagram hesabından "Yoruldum söyleyeceklerim bu kadar..." yazılı bir görseli "Beni sevenler artık zamanı geldi" notuyla paylaştı.

IVANA'YA MI GÖNDERME YAPTI

Nurella'nın bu paylaşımının Ivana Sert'in dönüşüyle ilgili olup olmadığı ise merak konusu haline geldi.

sIsdlflsIjsdfsdf

Ivana Sert'in geri dönüşüne, Nur Yerlitaş'tan 'sert' paylaşım! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Ivana Sert Sosyal Medya geri döndü paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.