'IT'den Yeni Fragman! / VİDEO

Korkunç palyaço Pennywise bir kez daha korku salmaya geliyor. 8 Eylül'de vizyona girecek film için yeni bir fragman yayınlandı. Koca bir nesli palyaçoların kötü olduğuna ikna eden Stephen King klasiği IT’den yeni bir fragman geldi. Stephen King’in 1986 yılında yayınlanan ve aradan geçen 31 yılda sürekli en çok satan kitaplar arasında yer alan IT, çocukları palyaço kostümü ile kandırıp kendine çeken Pennywise isimli korkutucu karakterin etrafında şekilleniyor.

Korkunç palyaço Pennywise bir kez daha korku salmaya geliyor. 8 Eylül'de vizyona girecek film için yeni bir fragman yayınlandı.
Koca bir nesli palyaçoların kötü olduğuna ikna eden Stephen King klasiği IT’den yeni bir fragman geldi. Stephen King’in 1986 yılında yayınlanan ve aradan geçen 31 yılda sürekli en çok satan kitaplar arasında yer alan IT, çocukları palyaço kostümü ile kandırıp kendine çeken Pennywise isimli korkutucu karakterin etrafında şekilleniyor.

1469ddab68ff9c5df33073332acb112b1897dce6

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla son derece korkunç sahneleri olacak filmde, Pennywise’a karşı mücadele verecek 7 çocuk anlatılacak. Çocukların birer birer kaybolduğu bir kasabadaki gizem çözülmeye çalışırken, çocuklar dışında yetişkinlerin de başı belaya girecek.

Bu uyarlama IT’nin ilk uyarlaması değil. Daha önce 1990 yılında Pennywise karakterini Tim Curry’nin canlandırdığı mini bir televizyon dizisi yayınlanmıştı. Zaten o dönemde çocuk olan birçok kişide palyaço korkusunu başlatan olay da bu dizinin izlenmesi sonucunda oluşmuştu.

Yeni film 8 Eylül 2017’de sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

'IT'den Yeni Fragman! / VİDEO ile ilgili etiketler palyaço stephen king ıt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.