İtalya'da büyük trajedi! 3 kişilik aile volkanın içine düştü!

İtalya'nın Pozzuoli kentinde volkanik bir kratere düşen 11 yaşındaki çocuk, annesi ve babasıyla birlikte can verdi.

İtalya'nın Pozzuoli kentinde 11 yaşında bir çocuk ve ebeveynleri volkanik bir kraterin içine düşerek feci şekilde can verdi.

İtalyan haber ajansı ANSA'nın haberine göre, turistlerin uğrak noktalarından biri olan Solfatara'yı ziyaret eden ailenin 11 yaşındaki oğlu kısıtlı bölgeye girdikten sonra yaklaşık 3 metre derinlikte bir kraterin içine düştü.

Oğulları Lorenzo'nun kraterin içine düştüğünü gören 42 yaşındaki Tiziana Zaramella ve 45 yaşındaki Massimiliano Carrer de çocuklarını kurtarmaya çalışırken kraterin içerisine düşerek can verdi. Ailenin sıcak çamur nedeniyle mi yoksa sülfür dumanı nedeniyle mi hayatını kaybettiği henüz açıklanmadı.

Ailenin 7 yaşındaki diğer çocuğunun da olay yerinde olduğu ancak ailesinin peşinden kısıtlı alana girmediği bildirildi. Görgü tanığı Diego Vitagliano, 7 yaşındaki çocuğu ağlarken ve yardım için bağırırken gördüğünü belirtirken, "Hayatımda gördüğüm en vahşi trajedi ile yüzleşeceğimi bilmiyordum. Ben de bir babayım. Böyle bir şey göreceğimi hiç düşünmemişti. Aileyi ve ağlayıp, yardım isteyen zavallı çocuğu düşünmeden duramıyorum." ifadelerini kullandı.

İtalya'da büyük trajedi! 3 kişilik aile volkanın içine düştü! ile ilgili etiketler İtalya aile 11 yaşıdaki çocuk ve ailesi volkana düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.