İtalya'da 4 kişiyi öldürdü! Lucifer Türkiye'ye geliyor...

‘Lucifer’ (Şeytan) adı verilen sıcak hava dalgasının ardından artan yağışlar İtalya’da 4 kişinin ölümüne yol açtı. Lucifer'in rotasında ise Türkiye de bulunuyor...

İtalya’yı geçen hafta etkisi altına alan ve "Lucifer (Şeytan)" olarak anılan mevsim normallerinin üzerindeki aşırı sıcaklar, hafta sonu itibariyle ülkenin kuzeyinde yerini aşırı yağışlara ve şiddetli fırtınaya bıraktı. Birçok kentte büyük maddi hasara da yol açan hava şartları nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirdi.

lucifer_2

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Pordenone kentinde kamp kuran bir Belçikalı erkek, yıkılan bir ağacın altında kalarak can verdi. Belluno şehrinde de bir kişi devrilen ağacın altında kalırken, aynı bölgede bir diğer kişi yıldırım çarpması sonucu, bir kişi de aracıyla sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi.

lucifer_1

TÜRKİYE'DE DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Türkiye'de de önümüzdeki günlerde bunaltıcı sıcakların ardından, Ağustos ayının 13-14'ü civarı sıcaklıkların düşmesiyle beraber, İstanbul'da dahil Marmara bölgesine kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

İtalya'da 4 kişiyi öldürdü! Lucifer Türkiye'ye geliyor... ile ilgili etiketler lucifer sıcak hava dalgası sağanak yağışlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.