İşte kapatılan ve açılan kurumlar ile ilişiği kesilen öğrenciler...

Yayınlanan son 2 KHK ile 18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı. 59 burslu öğrencinin ilişiği kesildi...

Yayınlanan son 2 KHK ile 18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı. 59 burslu öğrencinin ilişiği kesildi...

689 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı olan 18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı. Bu kapsamda 1 yerel gazete ve 1 dergi de kapatıldı.

işte kapatılan kurumların tam listesi...

KHK_ile_kapatilan_kurumlar

Daha önce yayımlanan KHK'lar ile kapatılan, Emek Camii Hizmet ve Yaşatma Derneği, Ankara Girişimci Kadınlar Derneği, Nasreddin Hoca Eğitim Kültür ve Araştırma ve Tanıtım Derneği, Gönüllü Eğitimciler Dernekler Federasyonu, Tarsus Psikoloji Derneği'nin yeniden açılmasına izin verildi.

İşte açılan kurumların tam listesi...

KHK_ile_acilan_kurumlar

59 kişinin öğrencilikle ilişiği kesildi
689 Sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı olan ve yurt dışında burslu öğrenim gören 59 kişinin öğrencilikle ilişiği kesildi.

İşte ilişiği kesilen öğrencilerin listesi...

KHK_ile_ilisigi_kesilen_burslu_ogrenciler

İşte kapatılan ve açılan kurumlar ile ilişiği kesilen öğrenciler... ile ilgili etiketler KHK kapatılan kurumlar açılan kurumlar ilişiği kesilen öğrenciler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.