İşte Fenerbahçe’nin Popov planı

Spartak Moskova’nın 10 numarası Ivelin Popov’u kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Rus ekibine takasta Emenike’yi sundu.

Orta sahaya ofansif bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de gündem Ivelin Popov. Sarı lacivertliler, bir dönem Gaziantep forması giyen ve şu anda Rusya Premier Ligi'nde Spartak Moskova'da oynayan Bulgar orta sahayı transfer etmek istiyor. Bonservisi 6 milyon Euro olan Popov, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve forvette de oynayabiliyor.

TAKASTA EMENIKE

Fenerbahçe’de hedef, yeni sezonda düşünülmeyen Emenike'yi bu transferde takasta kullanmak ve 2019'da sözleşmesi bitecek Bulgar futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadroya katmak. Yeniden Rusya'ya dönmek isteyen Nijeryalı golcünün menajeri de Spartak Moskova ile görüşmelere başladı. Rus ekibinin de eski futbolcusu Emenike'ye sıcak baktığı kaydedildi.

İşte Fenerbahçe’nin Popov planı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer popov Spartak Moskova Emenike
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.