İşte CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ilginç yaşamı...

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İstanbul 36’ncı Olağan İl Kongresi’nde il başkanlığına Canan Kaftancıoğlu seçildi.

Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılan 643 delegenin oy kullandığı kongrede, Canan Kaftancıoğlu’nun mavi listesi 325, mevcut il başkanı Cemal Canpolat’ın beyaz listesi 318 oy aldı.

Kaftancıoğlu, seçilmesinden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, ”Örgütümle kazanacağım demiştim ve öyle oldu. İyi ki varsınız, hepimiz çok çalıştık, çok yorulduk. Güzel organize ettiği için Cemal Canpolat ve ekibine teşekkür ediyoruz. Biz ne demiştik, söylediğimiz şeyi yapacağız, yapmayacağımız şeyi de söylemeyeceğiz diye, şimdi şunu söylüyorum. Bu salondan el ele çıkıp AK Parti faşizmini yok etmeye gideceğiz. İnandığınız ve güvendiğiniz için saygıyla selamlarım.” dedi.

SKANDAL TWEET'LERİ ORTAYA ÇIKTI

Canan Kaftancıoğlu'nun CHP İl Başkanı seçilmesinin ardından skandal mesajları da bir bir ortaya çıktı.

Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'DAEŞ'çi' muamelesi yaptığı tweetler ortaya çıktı. Devlete “seri katil” diyen Canan Kaftancıoğlu’nun HDP’ye verdiği destek de gözlerden kaçmadı.

Öte yandan CHP'nin İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu ve ailesinin yaşam tarzı da dikkat çekti.

ewfwefff

EŞİ DE KENDİSİ DE MOTOR TUTKUNU

Kaftancıoğlu aynı zamanda bir motor tutkunu. Sosyal medyada eşi Ali Naki Kaftancıoğlu'yla birlikte sık sık motor kullanırken fotoğraflarını paylaşan CHP'li siyasetçinin Twitter'daki profil fotoğrafı da tıpkı eşi gibi motor kullanırken çekilen bir fotoğraf.

BİR OTURUŞTA ÇEYREK DOMUZ YİYORLAR

Kaftancıoğlu ailesinin spor ve motosiklet tutkusunun yanında gurme özelliği de var. Öyle ki yalnızca bir akşam yemeğinde, bir domuzun çeyreğini bir oturuşta yiyebiliyorlar.

frljgregreg

İşte CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ilginç yaşamı... ile ilgili etiketler kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.