İstanbullu Gelin setinden aşk çıktı!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı İstanbullu Gelin dizisindeki senaryo gerçek oldu.

Zeynep Günay Tan'ın yönettiği İstanbullu Gelin, 16. bölümüyle sezon finali yapacak. Her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen dizide Özcan Deniz'in en küçük kardeşi Murat rolüne hayat veren Berkay Hardal, yakışıklılığıyla genç kızların yeni gözdesi oldu. Edirne'de ekonometri oynayan 20 yaşındaki yakışıklı oyuncunun kaderi popüler olduğu instagram sayesinde değişti… İnstagram'a yüklediği fotoğrafları gören oyuncu menajeri Müzeyyen Karakan'ın sayesinde Berkay Hardal'ın hayatında bir anda yepyeni bir sayfa açıldı.

BERKAY SETTE AŞIK OLDU

Şöhreti gün geçtikçe artan Berkay Hardal'ın özel hayatı da ‘İstanbullu Gelin’ dizisi sayesinde değişti. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre genç yıldız, dizide kendisine aşık, evin küçük hizmetçisi Bade'yi canlandıran Hira Koyuncuoğlu'na gönlünü kaptırdı.Genç yıldız, rol arkadaşına olan aşkını sosyal medyadan geçen günlerde ilan etti ve sevgilisini annesiyle de tanıştırdı. Berkay Hardal, annesi ve Hira Koyuncuoğlu'nun fotoğrafını “Hayatıma anlam katan 2 kadın” notuyla sosyal medyadan yayınladı.

rturturtutr

İstanbullu Gelin setinden aşk çıktı! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Aşk Berkay Hardal set hira koyuncuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.