Herkes havuza atlarken bir tek o durdu! Bakın neden... / VİDEO

Barcelona saldırılarında ölenler için 1 dakikalık saygı duruşu talebi reddedilen İspanyol yüzücü Alvarez, bu dileğini tek başına gerçekleştirdi. Alvarez, havuza atlayan rakiplerine aldırmadan sıçrama tahtasında bekledi ve saygı duruşunda bulundu...

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen FINA Dünya Yüzme Şampiyonası'nda ilginç bir olay yaşandı.

İspanyol yüzücü Fernando Alvarez, yarışma başlamadan önce Barcelona saldırılarında ölenler için saygı duruşunda bulunmak istedi, ancak yönetim Alvarez'in bu talebini reddetti. Bunun üzerine Alvarez, rakipleri suya atladıktan sonra sıçrama tahtasından ayrılmayarak kendi 'saygı duruşu törenini' düzenledi.

'TÜM ALTIN MADALYALARI KAZANSAM BÖYLE HİSSETMEZDİM'

Alvarez jestiyle ilgili olarak El Espanol'a konuştu: "Yarışma direktörüne gittim… Ama bana bunun mümkün olmadığı, çünkü kaybedecek bir dakikamız olmadığı söylendi. (…) Bu hepimizi etkilemiş bir olay, ama belki mesafeden dolayı, belki de ailem orada olduğu için… Ben gerçekten bunun iyi bir fikir olduğunu düşündüm. (…) Tek başıma durdum. Yarışa bir dakika geç başladım. Ama umrumda değil, dünyadaki tüm altın madalyaları kazanmış olsam bu kadar iyi hissetmezdim."

Alvarez, hareketiyle sosyal medyada da övgüler aldı. Alvarez'in yüzme kulübü Club Natacion Cadiz de Facebook hesabından “Değerleri, hayatta her şeyden önce tutmak gerekir" mesajını paylaştı ve Alvarez'i övdü: “Kulübündeki herkes onunla gurur duyuyor, muhteşem bir insan olduğu için onu kutlarız. (…) Bizim için altın madalyayı almış kadar oldu.”

Herkes havuza atlarken bir tek o durdu! Bakın neden... / VİDEO ile ilgili etiketler ispanyol yüzücü tek kişilik saygı duruşu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.