İsimsizler yeni bölümde hedef Kaymakam Fatih'in annesi! İşte İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı

İsimsizler yeni bölüm yine nefes kesecek. İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İsimsizler yeni bölüm izleyiciyle bu akşam buluşuyor. İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanından gelen ilk bilgilere göre dizide yine heyecan dolu sahneler var. İşte İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili çarpıcı detaylar...

İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Fragmandaki gelişmelere bakılırsa İsimsizler yeni bölüm izleyiciye büyük heyecan yaşatacak. İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanından gelen ilk bilgilere göre örgütün yeni hedefinde Kaymakam Fatih'in annesi var. Kaymakam Fatih annesini kurtarabilecek mi? İsimsizler yeni bölüm yine nefes kesecek.. İşte İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kanal D’nin ekranlara fırtına gibi giren dizisi İsimsizler’in 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İsimsizler yeni bölümünde son operasyonlarda istediklerini elde edemeyen terör örgütü daha fazla ölüm için harekata geçiyor. Öte yandan Fatih’in annesini elinde bulunduran örgüt onu öldürmek için kolları sıvıyor.

Kaymakam Fatih annesini kurtarabilecek mi?

İşte İsimsizler 5. bölüm fragmanı

İSİMSİZLER 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanında kaymakam Fatih’in akıbeti hakkında hiçbir tüyo verilmiyor.

Ekip, kaymakamın vurulmasının ardından teröristlerin peşine düşüyor.İsimsizler dizisi yeni bölüm fragmanında iki çarpıcı detay göze çarpıyor.Biri doktorun teröristlerce kaçırılması, ikincisi ise Kaymakam Fatih’in annesinin başına yine teröristlerce silah dayanması.

Kaymakam Fatih’in annesinin başına silah dayanmasının ardından tetiğin çekilmek üzere olduğu ve annenin "Vatan Sağolsun" dediği görülüyor.

İsimsizler 5. yeni bölüm 24 Nisan pazartesi günü Kanal D'de

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sawer, art arda yaşadıkları bütün başarısızlıkların sorumlusu olarak Fatih'i görmektedir ve onu öldürtme kararı alır.

İsimsizler 4.Bölüm'de ekibin Sinan hakkındaki şüpheleri doğrulanıyor mu? Önceki bölümde canlı bomba girişiminde bulunan Mahmut’un evinde arama yapılmıştı.

Yapılan aramalar sırasında Terörle Mücadele Polisi Ahmet evde bir takım delillere ulaşmıştı. Bu delillerin ortaya çıkmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Sinan ise yolun sonuna geldiğini düşünmeye başlamıştı.

Ekip, Sinan’ın hain olduğunu düşünüyordu ancak ellerinde henüz bunu kanıtlayabilecekleri bir belge yoktu. Sinan’ı yakın markaja alan ekip, onunla ilgili bilgilere ulaşabilecek mi? Ahmet’in Fatih’e anlattıklarından sonra neler olacak? Sinan, ekibin ondan şüphelendiğini anlayarak, yeni bir yol mu izleyecek?

Öte yandan yeni Cumhuriyet Savcısı Zeki Öztan da hikayeye dahil oluyor. Zeki Öztan, İstanbul Hukuk Fakültesi'ni bitirmiş, Balıkesir Bigadiç, İzmir Ödemiş ve Ankara'da görev yaptıktan sonra Virankaya'ya tayini çıkan bir Cumhuriyet Savcısıdır.

Fatih ve yeni savcı arasında neler olacak? Yeni savcı, bağımsızlığı konusunda neden şüphe çekti?

Dizinin hayranlarını yine aksiyon ve heyecan dolu bir yeni bölüm bekliyor. İsimsizler 5. bölüm Pazartesi saat 20.00’da Kanal D’de. İsimsizler özetsiz yeni bölüm ile ekranlara gelecek.

isimsizler

'İSİMSİZLER'E DÜNYADA ÖVGÜ

Birkaç hafta önce yayın hayatına başlayan ve çok beğenilen 'İsimsizler' dizisi Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük eğlence dağıtımı etkinliği 'Fresh Tv Fiction'da seçilen yirmi dizi arasına girdi. Etkinlikte, 'İsimsizler' dizisinden övgüyle bahsedildi.

3-6 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük içerik ve eğlence dağıtımı etkinliklerinden biri olan ‘Fresh Tv Fiction’ günü gerçekleşti.

Dünyanın dört bir tarafında yayınlanan dizilerin tanıtıldığı Fresh Tv Fiction’da Türkiye'de büyük beğeni kazanan dizi ‘İsimsizler’ seçilen yirmi dizi içerisinde yer aldı.Hürriyet'in haberine göre; övgüyle tanıtılan 'İsimsizler' dizisi herkes tarafından büyük beğeni kazandı.

İSİMSİZLER DİZİSİ OYUNCULARI VE GENEL HİKAYE

UĞUR GÜNEŞ (KAYMAKAM FATİH): Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur. Düşmanlara karşı vereceği mücadelede 7 can yoldaşı vardır Kaymakam Fatih’in.

BÜLENT ALKIŞ (HASAN BOZKIRLI): Keskin nişancılık konusunda uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlıdır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Etrafındakiler hem saygı gösterir hem de biraz çekinir bu koca kurttan.

SEDAT MERT (OLCAY DEMİR): Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan paralel yapının kumpası sonucu içeri düşmüştür. 4 yıl içeride yattıktan sonra çıkmış ve bilgisine tecrübesine rağmen geri bir hizmette askerliğe dönmüştür.

isimsizler1

TANER ERTÜRKLER (AHMET AKINCI): Terörle mücadele bölümünde görev yapan, üstün hizmetlerinden dolayı birkaç kez takdir belgesi almış, başarılı bir emniyetçidir. Ruhu ancak sahadayken rahat eden, iflah olmaz aksiyon adamlarındandır Ahmet.

VOLKAN KESKİN (KÜRŞAD YUSUFOĞLU): Trabzon’dan göç edip, İstanbul’un kabadayılarıyla meşhur semti Gültepe’ye yerleşmiş bir ailenin iki oğlundan küçük, kavgacı olanıdır Kürşad. Teşkilatta istihbarat meslek memuru olarak çalışmaktadır ancak ailesi dâhil çevresindeki herkes, çalıştığı kurumdan habersizdir.

ÇAĞKAN ÇULHA (MURAT GÜRCA): Polis özel harekâtta görev yapan bir polistir. 12 yaşlarındayken, annesini üvey babasının dayağından kurtarmak için bıçakla adamı yaralamıştır. Sokaklarda geçen çocukluğu, ona ağır hayat tecrübeleri yaşatmıştır.

MUSAB EKİCİ (DERMAN TAŞÇI): Doğma büyüme Virankaya’lı, taksi şoförüdür Derman. Vatanına yürekten bağlı, temiz yürekli Anadolu gencidir.

SERA KUTLUBEY (SEHER): Erkeksi, ufak tefek, güzel yüzlü bir kızdır Seher. Üstün zekâsı ve yetenekleri sayesinde bir bilgisayar dâhisi olup çıkmıştır. Hacker olarak giremeyeceği yer, aşamayacağı güvenlik duvarı yoktur.

ALGI EKE (ELİF TOPRAK): Yaklaşık 6 aydır yörede çalışan idealist bir doktordur. Ankara’lı olmasına rağmen tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güney Doğu Bölgesi’ne çıktığında bir an bile tereddüt etmeden görevi kabul eder.

xfg


GENEL HİKAYE

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan İsimsizler’in genel hikâyesi şöyle; Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.
Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir.

Kullandığı kuklaları vardır.

İsimsizler yeni bölümde hedef Kaymakam Fatih'in annesi! İşte İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler isimsizler isimsizler izle isimsizler yeni bölüm isimsizler fragman isimsizler 5. bölüm isimsizler 5. bölüm fragmanı isimsizler dizisi oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.