Ünlü şarkıcının zayıflamasının ardındaki neden gün yüzüne çıktı! / VİDEO

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi altında bulunan İrem Derici'nin yoğun bakıma alındığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Bir süredir aşırı kilo vermesi ile dikkat çeken genç şarkıcının "bir rahatsızlığı mı var" soruların akıllara getirdi. Peki İrem Derici neden yoğun bakıma alındı, hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? İşte İrem Derici ile ilgili son dakika gelişmeleri sizler için derlediğimiz bu haberimizde...

Şarkıcı İrem Derici son zamanlarda verdiği aşırı kilolarla gündemi uzunca süre meşgul etti. Aşırı zayıflaması ile birlikte sürekli hasta haberleri yapılan İrem Derici bugüne dek bu haberleri yalanladı. Fakat bu son olay bir anda magazin dünyasını salladı.

Yaklaşık bir haftadır özel bir hastanede yattığı ortaya çıkan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin yoğun bakıma kaldırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. İrem Derici'nin hastalığı muallak fakat Derici'nin kilo vermek için değişik yollara başvurduğu düşünüyor. İşte İrem Derici'nin hastalığı. Peki İrem Derici neden yoğun bakıma alındı? Tüm sorularınızın cevabı haber özette...

İREM DERİCİ’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sanatçı İrem Derici, 18 Eylül Pazartesi günü Acıbadem'de bulunan bir hastanenin yoğun bakım ünitesine transfer edildi. Dericinin sağlık durumuyla ilgili, İrem Derici'nin tedavi gördüğü hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamaları yaptı: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir."

Vereceği 3 konserini iptal eden şarkıcının enfeksiyon tedavisi gördüğü öğrenildi. Böbrek ve bağırsaklarında tespit edilen enfeksiyon için yoğun ilaç tedavisi uygulanıyor.

İrem Derici son dönemde verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Derici'nin kısa sürede verdiği aşırı kilolar nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu.

SOSYAL MEDYA'DAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bunun üzerine konserini iptal eden İrem Derici, sosyal medya aracılığı ile haberi takipçilerine duyurdu:

"Ankara Polatlı konserim besin zehirlenmesine dayalı böbrek iltihaplanması sonucu doktor raporu ile zorunlu olarak iptal edilmiştir. 2 gündür çektiğim ağrıyı, sızıyı size anlatamam. Hastanede yerlerde sürünüyorum. Sevenlerimden ve bütün Polatlı halkından çok çok çok özür dilerim. En yakın zamanda görüşmek dileği ile..."

erwtwt

"GÜNDE BİR-İKİ BİRA İÇİYORDU"

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde İrem Derici'nin nasıl zayıfladığı yazdı. Semercioğlu köşesinde; 'Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu...

"ARPA SUYUYLA HAYAT GEÇMEZ"

Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem.' yazdı.

RWETWETWE

BİRA DİYETİ NEDİR?

Yüksek alkol oranına sahip biraları tüketmeyi seviyor musunuz? Londra King’s Koleji profesörü Tim Spector, biranın insanları zayıflattığını öne sürüyor. Profesör, Belçika birasının gut bakterisini desteklediğini ve insanları zayıflattığını söyledi.

Ek olarak Oregon Üniversitesi araştırmacıları, şerbetçi otunun içindeki ‘Xanthohumol’ isimli bileşenin obeziteyle mücadele ettiğini öne sürdü.

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya hastalığının sıklıkla ergenlik döneminde ve kızlarda görülmesi bir tesadüf değildir. Ergenlik dönemi bir kişinin kendilik algısını oluşturduğu başkaları tarafından kabul edilmek ve beğenilmenin öneminin zirve yaptığı bir dönemdir. Genellikle fazla kilolu olduğu için kendini aç bırakarak yapılan sağlıksız diyetlerle başlayan bu hastalık, bir süre sonra kontrol edilemez hale gelir ve hastalık belirtilerini göstermeye başlar.

Bu kişilerin en tipik özellikleri şunlardır:

Bozulmuş beden algısı (Kendini olduğundan daha kilolu görme)

Mükemmeliyetçi kişiliği sonucu her şeyi kontrol etme isteği

İnce olma gerekliliğine yönelik inanç ve tutumlar

Özgüven problemi

NASIL TANILANIR?

Yaşı ve boy uzunluğu için olağan sayılan en az kiloda ya da bunun üzerinde bir vücut ağırlığına sahip olmayı kabul etmeme (örneğin; beklenenin %85’inin altında bir vücut ağırlığına sahip olmaya yol açan bir kilo kaybı ya da büyüme dönemi sırasında, beklenenin %85’inin altında bir vücut ağırlığına sahip olmaya yol açacak bir biçimde beklenen kilo alımını gerçekleştirmeme)

Beklenenin altında bir vücut ağırlığına sahip olmasına karşın kilo almaktan ya da şişman biri olmaktan aşırı korkma.

Kişinin vücut ağırlığı ya da biçimini algılama biçiminde bozukluk olması, kendini değerlendirmede vücut ağırlığı ya da biçiminin anlamsız bir etkisinin olması ya da o sırada vücut ağırlığının düşük olmasının önemini inkar etme.

Kadınlarda en az üç ardışık menstruel döngünün yaşanmaması.

WERWTE

İREM DERİCİ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın ‘O Ses Türkiye' yarışmasının gerçek anlamda ilk starı olan İrem Derici, son günlerde Türkiye'nin en çok konuşulan şarkıcısı oldu. O yarışmada Hülya Avşar’ın takımında yer alan İrem Derici, yarı finalde elenmişti. Geçtiğimiz sezon yarışmada söylediği şarkılar, yaptığı danslar ve kendine özgü üslubuyla dikkat çeken İrem Derici, Hülya Avşar'a katkılarından dolayı teşekkür ediyor.

REKORLARI ALT ÜST ETTİ

Melih Kibar’ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi Bensiz Yapamazsın ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; müziğe 4 yaşında başlamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu Derici ” Bensiz Yapamazsın ” isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Mayıs 2013'de “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” adlı single ile Türkiye'de fırtına gibi esti. Sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait şarkının klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak bir rekora imza attı.

EVLİLİĞE MERHABA DEDİ

Genç sanatçı asıl çıkışını 15 Nisan 2014'de “Kalbimin Tek Sahibine ” adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına giren şarkı internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti. Güzel şarkıcı 13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendemir ile evlendi. Derici 2 yıl sonra Rıza Esendemir’den ayrıldı.

Ünlü şarkıcının zayıflamasının ardındaki neden gün yüzüne çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler İrem Derici irem derici neden yoğun bakımda irem derici hastalığı aşırı zayıflaması yoğun bakıma kaldırıldı hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.