Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Bölücü hedefler imha edildi...

Türk Silahlı Kuvvetleri Bu sabaha karşı Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan'da bulunan terör örgütü PKK'ya ait hedefleri hava harekatı ile vurdu...

Son bir haftada ardı ardına hava harekatı düzenlenen Irak'ın kuzeyindeki terör hedefleri bugün bir kez daha vuruldu.

PKK'nın Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerindeki hedefler Türk jetlerince bombalandı. Teröristlerin kullandığı silah mevzii, barınak ve silah ile mühimmat depoları imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konu hakkında paylaşılan bilgi şöyle:

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

26 Eylül 2017 tarihinde Irak kuzeyindeki Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı icra edilmiş, bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Bölücü hedefler imha edildi... ile ilgili etiketler TSK Hava Kuvvetleri PKK zap avaşin-basyan bombardıman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.