iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber

iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber geldi. Meraklıları normalde Eylül ayında yeni modelin piyasaya sürülmesine alışık ama bu sefer bir kaç ay erteleme olabilir. Piyasalara iPhone 8 ne zaman çıkacak? İlgilenenler için iPhone 8 hakkındaki yeni gelişmeler haber detayda ...

iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber geldi. iPhone 8'i geleneksel olarak eylül ayında piyasaya çıkarması beklenen Apple'dan gelen açıklama şaşırttı. Apple'dan yapılan açıklamaya göre iPhone 8 ne zman çıkacak? İşte iPhone 8 hakkında merak ediklen her şey...

Üretimde yaşanabilecek teknik sorunlar iPhone 8'in geleneksel Eylül çıkış tarihini ıskalamasına sebep olabilir!

Apple'ın 10'uncu yıl dönümünü ile birlikte iPhone 8'in gelmesini bekliyorsanız, size üzücü bir haberimiz var. Economic Daily News (Digitimes aracılığıyla) yaptığı açıklamada bir sonraki iPhone'un geleneksel Eylül ayı çıkış tarihini geçebileceğini ve bir kaç ay ertelenme ihtimali olduğunu söyledi. iPhone 8 ne zman çıkacak sorusuna şu an net bir cevap verilemiyor.

iPhone_8i_bekleyenlere_kAtA_haber

Söylentilere göre iPhone 8 en son trendi takip ederek, kenardan kenara OLED ekrana ve var ile yok arası bir çerçeveye sahip olacak. Ancak eski LCD ekranları parlak OLED ekranlarla değiştirmenin bazı zorlukları olabilir. OLED ekranlar yüzünden yeni iPhone'un fiyatı 1,000$ fiyat çizgisinin üstüne çıkabilir, bu da üretimin gecikmesine sebep olabilir.

Apple'ın yeni nesil telefonu, OLED ekranı, birlikte harika çalışan donanım ve yazılımıyla hayran kitlesini yeniden canlandırma imkanına sahip. Ancak iddialar doğruysa, yeni ekran teknolojisine geçiş zaman alabilir. Raporlara göre OLED ekranların laminasyon işlemi esnasında bazı teknik zorluklar yaşanıyor. Şirket ayrıca 3D Touch özelliğini yeni ekranlara entegre etmek konusunda sorunlarla karşılaşıyor.

The Bell'in iddiasına göre 2019'dan itibaren tüm iPhone'lar OLED ekranlara sahip olacak. Bu da iPhone 8'in Apple'ın bu yoldaki ilk adımı olabileceğini gösteriyor.

iPhone 8 dışında, Apple yılın ilerleyen aylarında iPhone 7S ve 7S Plus telefonlarını piyasaya süreceği söylentileri internette dolaşıyor.

iPhone 8'i bekleyenlere kötü haber ile ilgili etiketler Apple iPhone 8 iphone 8 ne zman çıkacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.