İngiltere'de büyük patlama: 4 yaralı...

İngiliz polisi, Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama olduğunu bildirdi. Leicester polisi patlamada 4 kişinin yaralandığını açıkladı. Polis açıklamasında, "Bu aşamada henüz olayın terörle bağlantılı olduğuna ilişkin bir emare mevcut değil." ifadesine yer verildi.

İngitere'nin Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle 2 bina yıkıldı ve bölgeden alevler yükseldi.

ing3

Güvenlik güçleri ve ilk yardım ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Leicestershire polisinden yapılan açıklamada, yerel saatle 19:00 sularında Leicester kent merkezindeki Hinckley Caddesi üzerindeki bir binada patlamanın meydana geldiği, olayda 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Carlisle ve Hinckley Caddesi'nin bir bölümü ve çevre yolları kapatıldı. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

Patlamanın sebebine ilişkin kesin bir bilgiye yer verilmeyen açıklamada, "Bu aşamada henüz olayın terörle bağlantılı olduğuna ilişkin bir emare mevcut değil." ifadesine yer verildi.

Yetkililer patlamaya gaz kaçağının neden olduğunu düşünüyor. İngiliz polisi vatandaşları bölgeyi kullanmamaları konusunda uyardı.

İngiltere'de büyük patlama: 4 yaralı... ile ilgili etiketler İngiltere patlama leicester
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.