İnanamayacaksınız! PKK'lıları ziyaret bir kez daha soruldu, Kılıçdaroğlu'nun yanıtı şok etti...

Daha önce 'biz hasta PKK'lıların ziyaretine de gittik' diyen Kılıçdaroğlu, bu akşam başka bir yayında 'ben gitmedim' dedi.

Geçtiğimiz haftalarda CNN Türk canlı yayınında “Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık” diyen Kılıçdaroğlu inanılmaz bir çarka daha imza attı.

Habertürk TV’de Veyis Ateş’e konuk olan Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili soru üzerine önce “bu zaten olan bir olay” dedi.

BEN PKK ZİYARETİNE GİTMEDİM

Ancak bu sözlerinin üzerinden daha 1 dakika bile geçmeden, konuyu Erdoğan’ın kendisine olan tepkisi üzerinden farklı bir boyuta çekti ve Erdoğan’ın kendisine haksızlık yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Erdoğan benim bu sözümü alıp öyle bir çarpıttı ki, sözde ben hastaneye PKK’lıları ziyarete gitmişim. Ya pes ya, pes yani. Adam biraz Allah’tan korkar. Ben hiçbir yerde ziyaret etmedim. Oruçlu ağızla bu kadar yalan söylenmez. Ama mahkemeye verdim.

İnanamayacaksınız! PKK'lıları ziyaret bir kez daha soruldu, Kılıçdaroğlu'nun yanıtı şok etti... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu PKK PKK ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.