İlker İnanoğlu: "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor"

Tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu kasırgası olan Irma kasırgasından ünlü oyuncu İlker İnanoğlu da etkilendi.

Miami'yi de vuran kasırganın etkilerini bir süredir Amerika'da yaşayan İlker İnanoğlu, sosyal medya hesabından paylaştı.

ilker-inanog-165213VR

İnanoğlu paylaştığı fotoğrafın altına: "Miami'de evlerimizin önü metrelerce su altında, balıklar yüzüyor. Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor." notunu düştü.

kasirgalar-abd-nin-ekonomisini-uzun-donem-etkileyecek

İLKER İNANOĞLU KİMDİR?

1965 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Filiz Akın, babası yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'dur. Sinemadaki ilk önemli rolünü Türker İnanoğlu'nun "Yumurcak" filminde oynadı. İlker İnanoğlu konuşmaya ve yürümeye başladığında soluğu stüdyolarda aldı. Namı yumurcaktır. İlker İnanoğlu, Türk sinemasında önemli bir çığır açmıştır. Daha önceki yıllarda Zeynep Değirmencioğlu ve Parla Şenol gibi kız yıldızların olduğu filmler büyük bir etki toplamıştır. İnanoğlu'nun Yumurcak filmi de Türk sinemasına iyi bir erkek çocuk oyuncu kazandırmıştır. 2006 yılında Yeşim Salkım ile evlendi ancak bu evlilik de uzun sürmedi ve İlker İnanoğlu, Yeşim Salkım'dan boşandı.

İlker İnanoğlu: "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor" ile ilgili etiketler ilkerinanoğlu ırmakasırga felaket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.