İdlib'deki Türk birliğine havan ve füzeyle saldırı! Şehit ve yaralılar var...

TSK, İdlib'de 6 numaralı gözlem noktasında bulunan personele yönelik olarak havan ve roket ile saldırı düzenlendiğini açıkladı. TSK açıklamasında yapılan saldırıda bir askerin şehit olduğu, 5'i asker, 1'i sivil 6 personelin de yaralandığını belirtti.

TSK'dan şehit ve yaralılarla ilgili verilen bilgi şöyle;

"İdlib’de tesisine devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına 05 Şubat 2018 tarihinde, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde kahraman beş silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır.

Saldırı sonrasında terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

İdlib'deki Türk birliğine havan ve füzeyle saldırı! Şehit ve yaralılar var... ile ilgili etiketler İdlib TSK Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.