İçimdeki Fırtına oyuncuları | İçimdeki Fırtına konusu

İçimdeki Fırtına dizisi oyuncuları kimler? İçimdeki Fırtına kim hangi rolde ? İçimdeki Fırtına konusu ne? İçimdeki Fırtına 11 Şubat cumartesi Star'da başlıadı. Star TV'nin iddialı dizisi İçimdeki Fırtına hakkında merak edilen her şey haber detayda...

İçimdeki Fırtına dizisi 11 Şubat cumartesi Star eklanlarında başlıyor. İçimdeki Fırtına oyuncuları kimler? İçimdeki Fırtına'da kim hangi rolde? İçimdeki Fırtına konusu ne? Star TV'nin iddialı dizisi İçimdeki Fırtına hakkında merak edilen her şey haber detayda...

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

İddialı Başlayan 'İçimdeki Fırtına' Dizisi Hüsrana Uğradı

Star TV ekranlarında cumartesi akşamı başlayan, başrollerinde Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Gizem Karaca'nın rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' adlı dizi reyting şoku yaşadı.
Star TV ekranlarında yeni başlayan dizi "İçimdeki Fırtına" reyting şoku yaşadı. Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi oyuncularından dolayı çok iddialıydı ancak büyük bir hüsran yaşadı.

İçdeki Fırtına reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

İçimdeki Fırtına dizisi, Cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan bölümü AB reyting grubunda 43. sırada yer aldı. Başrollerinde yer alan Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim bile diziyi kurtaramadı.

O3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İçimdeki Fırtına 'da başrollerde Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Merve Boluğur‘un yer alıyor. Dizide ayrıca Mehmet Özgür, Tarık Papuçcuoğlu, Levent Can, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan yer alıyor.

İçimdeki Fırtına ne zaman başlıyor?

‘İçimdeki Fırtına’ dizisi 11 Şubat Cumartesi 20.00'da başladı.

İçimdeki Fırtına konusu

İçimdeki Fırtına konusu ile dikkat çekecek bir dizi. İçimdeki Fırtına konusu: Ezgi (Merve Boluğur) kardeşi Deniz ( Gizem Karaca) ile evlenmek üzere olan Emre’ye ( Yusuf Çim) uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesiyle kontrolden çıkar.

Düşman iki kardeşin yürüdüğü geri dönüşü olmayan yolda, karşılarına çıkacak olan olayların sürükleyici hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitleyecek…

Genel Hikaye;Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikaye, hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesi, geçmiş sırların ortaya çıkması ile bambaşka bir derinlik kazanır.

Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen bu iki kardeş, kıyasıya girdikleri gizli savaşta tüm zekalarını kullanacak ve birbirlerini can evinden vurmak için sahip oldukları imkanları ortaya serecektir. Oysa bu savaş ikisi arasında kalamayacak kadar büyüktür. Bilmeden, geçmişin üzerine çekilmiş olan bir perdeyi aralamış, gözlerden gizlenmiş pek çok sırrın su yüzüne çıkmasına sebep olmuşlardır. Onların dahi kontrol edemeyeceği eski hesaplar devreye girdikçe kardeşler birbirlerini yıkmakla, birlikte hareket etmek arasında sık sık bocalayacaktır.

İçimdeki Fırtına Oyuncuları

Yusuf_im_kimdir

Yusuf Çim kimdir?

Adı Soyadı: Yusuf Çim
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1991
Nereli: İstanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
Kilosu: 79
Boyu: 188 Cm
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu:İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümü öğrencisidir.
Sevgilisi: Demet Özdemir
Evlimi:Hayır
Eşi: Yok
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/yusicim
Twitter Hesabı: https://twitter.com/yusicim
Facebook Hesabı: Yok

Yusuf Çim Kısaca Hayatı

Yusuf Çim, 1991 yılında 26 Eylül tarihinde İstanbul’da, 3 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya geldi. Lise hayatını meslek lisesinde sürdürüp mezun olduktan sonra üniversite için Arel Üniversitesine başladı ve burada Radyo ve Televizyon bölümü eğitimi almaya devam etmektedir. Kariyerine başlaması ilk olarak 2009 yılında olmuştur ve modellik yaparak başlamıştır. 2011 yılında katılmış olduğu bir modellik yarışmasını ikincilikle tamamlamış ve adını yavaş yavaş duyurmaya başlamıştır. İlk olarak GS Mobile ve Avea reklamlarında rol alan Yusuf Çim sonrasında müzik ve oyunculuk hayatına başlamıştır.
Yusuf Çim, ilk albümünü 2013 yılının Ağustos ayında çıkarmıştır. Olsun Bi Kere adı ile çıkan albüm 5 şarkıdan oluşan bir albümdür. Oyunculuk hayatına dizi anlamında ilk başlangıcı 2014 yılında çıkan ve yönetmeliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı Ezra dizisi ile olmuştur. Bu dizi yeteri kadar reyting alamayınca 3. bölümü bile yapılmadan ekranlardan kaldırılmıştır. Yusuf Çim sonrasında ise Çilek Kokusu adlı gençlik dizisinde rol almaya başlamıştır. Son zamanlarda ortaya çıkan iddialara göre Yusuf Çim, Çilek Kokusu adlı dizideki rol arkadaşı Demet Özdemir ile bir ilişki içerisinde olduğu öne sürülmektedir.

Gizem_Karaca_kimdir

Gizem Karaca kimdir?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi.
2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı.

Merve_Boluur_kimdir

Merve Boluğur kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.

2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

2007 yılına fantastil korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.
Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu.
Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.

Merve Boluğur’un filmografisi…

2006 - 2007 - Acemi Cadı
2006 - Keloğlan Karaprense Karşı (Sinema filmi)
2007 - Gomeda (Sinema filmi)
2007 - Aşk Yeniden
2008 - Hoşçakal Güzin (Sinema filmi)
2009 - Kül ve Ateş
2010 - Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)
2011-2013 - Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)
2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)

İçimdeki Fırtına oyuncuları | İçimdeki Fırtına konusu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Gizem Karaca Star TV içimdeki fırtına dizisi içimdeki fırtına içimdeki fırtına konusu star yusuf çim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.