İçerde'nin Yeşim'i Gözde Kansu, sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı!

Oyuncu Gözde Kansu, önceki gün sevgilisi Engin Tozak'la AVM'de yürüyen merdivenlerde öpüşürken görüntülendi.

Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Gözde Kansu sevgilisiyle bir alışveriş merkezinde dudak dudağa öpüşürken yakalandı.

sfasfsadf_1

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Celal'in eşi rolünde olan ve Yeşim karakterine hayat veren 36 yaşındaki güzel oyuncu, sevgilisi Engin Tozak ile merdivende öpüşürken yakalandı.

İKİLİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

asdfasfasf_1

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu 23 Ağustos 1980 İzmir doğumlu oyuncudur. Kansu'nun oyunculuk ve sanat dünyasına girişini değerlendirmek gerekirse çocukluğunda başlamıştır bu kariyeri. Çünkü doğduğundan kısa bir süre sonra vücudunun çok esnek olmasından dolayı ailesi korkup onu doktora götürmüştür. Doktor hemen bale kursu alması konusunda tavsiye vermiştir ve böylelikle kendini kısa süre içerisinde bale resitallerinde bulmuştur güzel oyuncu. Bu dönemden sonra okul ile değil de çeşitli sanat dalları olan; bale, müzik ve tiyatro gibi alanlarla ilgilenmeye başlayan Kansu eğitim hayatı boyunca kendini bu alanlarda geliştirmiştir. Daha sonra tiyatroya yönelmeye başlayan güzel oyuncu sınavlarını araştırıp girmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazanan güzel oyuncu burada kendini daha da geliştirdikten sonra oyunculuk kariyerine profesyonel anlamda başlamıştır. Oyunculuk kariyerine televizyonlardan aldığı dizi teklifleri ile başlayan güzel oyuncu 15 yaşındayken ilk dizisi olan Çiçek Taksi adlı dizide dönemin usta oyuncularıyla birlikte rol almıştır. Bu dönemden sonra da Al Yazmalım, Hanımın Çiftliği, Dudaktan Kalbe, Cemile, Neşeli Hayat gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu sinema filmlerinde de rol almıştır. 2008 yılında gişe rekorları kıran sinema filmi Issız Adam'da Sinem karakterini canlandıran ünlü oyuncu sinema alanında da iyi bir performans sergilemiştir. Geçtiğimiz dönemde ATV'de yayınlanmaya başlayan Veliaht adlı yarışma programında sunuculuk yapan Kansu giydiği kostüm yüzünden siyasetçi kesimden büyük tepkiler almış ve bunun üzerine işine son verilmiştir.

İçerde'nin Yeşim'i Gözde Kansu, sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı! ile ilgili etiketler gözde kansu dudak dudağa yakalandı İçerde öpüşürken yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.