"İçerde" oyuncuları şimdi de sahada!

“İçerde” dizisinin oyuncuları Mika-Der yararına sahaya çıktı. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı ile karşılaşan ekip, maçı 2-1 kaybetti.

İçerde” oyuncuları, Tekirdağ’da inşa edilecek Mika-Der İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne destek sağlamak amacıyla dostluk maçına çıktı. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile rol arkadaşları, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı ile karşılaştı.

ASDASDASDDFASD

SAHA KARIŞTI

Cumartesi günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde oynanan maçı “İçerde” ekibi 2-1 kaybetti. Teknik direktörlüğünü dizinin Yusuf Müdür’ü Mustafa Uğurlu’nun yaptığı takımın tek golü, karşılaşmanın başında Çağatay Ulusoy’dan geldi. Ekibin gol sevinci, maçı izleyenleri neşelendirdi

SDFASFDSDASD
Rıza Kocaoğlu ve Aras Bulut İynemli takımın tek golünü atan Çağatay Ulusoy’u böyle kutladı.

"İçerde" oyuncuları şimdi de sahada! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy futbol maç İçerde aras bulut iyemli saha
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.