İçerde 39. bölüm finalinde ekrana kilitleyen sahne... / VİDEO

Show TV'nin efsane dizisi İçerde dün akşam final yaptı. Muhteşem bir final bölümü ile izleyici karşısına çıkan İçerde dizisinin finali için sürpriz bir gala organize edildi. Mutlu sonla biten İçerde finalinde Yılmaz kardeşler kebapçı Celal'le son kez hesaplaşırlar.

İçerde 39. final bölümünde heyecan doruktaydı. İçerde Celal, polislerin elinden kurtularak Sarp ve Mert'ten intikam almak için elinden geleni yaptı. Yılmaz kardeşlerden birini ele geçiren Celal, hesaplaşmayı sonunda bitirdi.

İçerde'nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmadı. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirdi.

Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başladı.

Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar.

İçerde 39. bölüm finalinde ekrana kilitleyen sahne... / VİDEO ile ilgili etiketler İçerde final sahne yılmaz kardeşler sarp mert celal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.