İçerde dizisinden nefes kesen final!

İçerde 19 Haziran 2017 akşamı Show TV ekranlarında yayınlanana finaliyle sevenlerine veda etti. İçerde dizisinin son bölümü 39. bölümdü. Büyük final bölümünde ise beklenmedik olaylar ekrana kilitledi.

İçerde 39. final bölümünde heyecan doruktaydı. İçerde Celal, polislerin elinden kurtularak Sarp ve Mert'ten intikam almak için elinden geleni yaptı. Yılmaz kardeşlerden birini ele geçiren Celal, hesaplaşmayı sonunda bitirdi.

İçerde'nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmadı. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirdi.

icerde1

Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başladı.

icerde22

Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar.

İçerde dizisinden nefes kesen final! ile ilgili etiketler İçerde final
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.