İçerde 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde akılda kalan soru işaretleri

İçerde dizisi son bölümün ardından hala sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. İçerde 36. bölüm fragmanı merakla beklenirken henüz kanal tarafından yayınlanmadı. İçerde 36. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Son bölümde neler olmuştu? İşte İçerde hakkında merak edilen her şey...

İçerde 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama dizi son bölümde akılda soru işaretleri bıraktı. İçerde yeni bölüm merakla beklenirken 35. bölümde Mert ve Sarp'ın kavuşma sahnesi izleyicileri ekran başına kilitlemişti.
İçerde 36. yeni bölüm fragmanında büyük planlar peşinde olan Kudret ve Alyanak, Celal'i kopartacak fırtınayı yaklaştırıyor. İçerde 36. yeni bölüm fragmanında bir yandan Sarp'a direnen Celal, şimdi de karşısında yer alan Kudret ve adamlarıyla mücadele vermeye başlayacaktır. Peki, son bölümde Mert ve Sarp'ın kardeş olduklarını öğrendikleri olayların ardından İçerde 36. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

iAerde

İçerde 36. yeni bölüm fragmanında büyük planlar peşinde olan Kudret ve Alyanak, Celal'i kopartacak fırtınayı yaklaştırıyor. İçerde 36. yeni bölüm fragmanında bir yandan Sarp'a direnen Celal, şimdi de karşısında yer alan Kudret ve adamlarıyla mücadele vermeye başlayacaktır. Peki, son bölümde Mert ve Sarp'ın kardeş olduklarını öğrendikleri olayların ardından İçerde 36. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İçerde son bölüm TV izleyicilerini ekran başına kilitlemişti.

İçerde 36. Bölüm - Sneak Peek

SON BÖLÜMDE OLANLAR

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

İçerde 35. Bölüm - Büyük Kavuşma...

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.


YUSUF MÜDÜR NASIL ÖLDÜ?

Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yusuf Müdür’ün ölümü, Twitter’ın da gündemine oturdu. #soluksuziçerde etiketi dışında dizinin hayranlarının açtığı #Yusuf etiketi, bölüm yayının ardından TT listesinde üst sıralara yerleşti.


LEVENT CAN KİMDİR?

İçerde’nin yeni müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak olan Levent Can, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu; son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak başrolünü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştı.

İçerde 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde akılda kalan soru işaretleri ile ilgili etiketler İçerde içerde 36. bölüm son bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.