İçerde'de büyük kavuşma: #icerdeyizabi

İçerde dizisi dün akşam nefesleri kesti. İçerde 22 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert, kendiyle büyük savaş halindeydi. Mert'in son sahnede Sarp'la buluşup sımsıkı sarılması izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. İşte İçerde son bölüm özeti ve yeni bölüm detayları ve twitterı sallayan #içerdeyizabi ...

İçerde dizisi 22 Mayıs akşamı yeni bölümü ile ekranlarda oldu. Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Yusuf Müdür’ün ölümü, Sarp’ı büyük bir oyunun içine çekecek. Sarp, bir yandan hem suçsuz hem de polis olduğunu kanıtlamaya çalışırken, diğer yandan Celal’i yok etmek üzere harekete geçecek. İçerde dün akşam yayınlanan bölümünde kavuşma sahnesi ile twitterda çok konuşulan oldu. Twitter kullanıcıları #içerdeyizabi ile duygylarını paylaştı. İçerde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölüm özeti ve twitter kullanıcılarının paylaşımı haber detayda...

iAerde_kavuAma

22 Mayıs akşamına İçerde damga vurdu. Tv izleyicileri İçerde'ye kilitlendi. Twitter kullanıcıları güne #içerdeyizabi etiketi ile başladı. Heyecanın doruk noktasına çıkacağı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Celal tarafından öldürülen Yusuf Müdür’ün zamansız vedası herkesi yasa boğacak. Celal’in kumpası sonucu tüm şüphe oklarını üzerine çeken Sarp, hayatının en zorlu mücadelesini verecek. Babası olarak bildiği Yusuf Müdür’ü öldürmekle suçlanan Sarp, hem suçsuz hem de polis olduğunu kanıtlamaya çalışacak. Artık bu büyük savaşta tek başına kalan Sarp’a, hiç ummadığı birinden yardım eli uzanacak. Pimi çekilmiş bombaya dönüşen Sarp’ın tek amacı Celal’i yok etmek olacak. Celal de Sarp’la arasındaki hesabı kapamak için harekete geçerken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert’in içinde fırtınalar kopacak.

ORGANİZE ŞUBE, USTA OYUNCU LEVENT CAN’A EMANET!

Efsane dizi ‘Ezel’de Kaya rolüyle unutulmaz bir performansa imza atan usta oyuncu Levent Can, artık Haluk Müdür olarak “içerde”! Organize ekibinin başına gelen Haluk Müdür, kimseye göz açtırmayacak ve Yusuf Müdür’ün katilinin bulunması için tüm kontrolü eline alacak.

İçerde 35. Bölüm - Büyük Kavuşma


YILMAZ KARDEŞLER, BU SEFER KAVUŞACAK MI?

Coşkun’un yaşadığını öğrenmek Celal için şoke edici bir sürpriz olurken, Sarp ve Mert’i gizlice takip eden, onları bir an olsun görüş alanından çıkarmayan Coşkun, heyecanı doruk noktasına taşıyacak. İzleyiciler Coşkun, büyük sırrı Yılmaz Kardeşler’le paylaşacak mı sorusunun cevabını büyük bir merakla bekleyecek. Bu esnada Mert’e gelen beklenmedik telefon ekran başındakiler için büyük bir sürprizin fitilini ateşleyecek.

‘İçerde’nin büyük bir merakla beklenen ve #içerdeyizabi etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vuracak yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

İçerde'de büyük kavuşma: #icerdeyizabi ile ilgili etiketler 22 Mayıs Twitter İçerde yeni bolüm #içerdeyizabi son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.