İçerde 21. bölümde Mert ve Sarp’a büyük komplo! İşte İçerde 21. bölüm fragmanları

İçerde 21. bölüm bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi İçerde yeni bölüm yine nefes kesecek. İçerde yeni bölümde Sarp ve Mert büyük bir komployla karşı karşıya kalacak. İçerde 21. bölümde Mert ve Sarp, Yaşar'ın peşine düşüyorlar. Fakat beklenmedik bir şey oluyor ve ikili buzhanede mahsur kalıyorlar. İçerde 21. bölüm fragmanı da yayında... İşte İçerde 21. fragmanı ve bölüm özeti...

İçerde 21. bölüm bu akşam yine nefes kesecek. Heyecanla beklenen İçerde 21. bölüm fragmanında bu akşam neler yaşanacağının ipuçları var. İçerde 21. bölümde Mert ve Sarp ortak bir plan yaparak Yaşar’ın peşine düşüyorlar. İkili tam Yaşar’ı yakalayacakken Yaşar büyük bir kumpas kurarak Mert ve Sarp’ı buzhaneye kilitliyor. İki kardeş bakalım oradan nasıl kurtulacak? İşte İçerde 21. fragmanı ve bölüm özeti...

İçerde 21. bölüm 1. fragmanı izle

İÇERDE 21. BÖLÜM ÖZETİ

İçerde dizisi 21. bölümünde Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf Müdür'ün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar. Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir.

Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar. Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.

İçerde 21. bölüm 2. fragman izle

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı fenomen yapım İçerde bu akşam 21. bölümü ile ekrana gelecek.

090120172005044890638_3.jpg


SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Mert, Sarp'ın Coşkun'u öldürdüğüne inanıyordur ve Sarp’a karşı çok öfkelidir. Coşkun olmadan ailesine ulaşamayacağını biliyordur. Tüm umutları yıkılan Mert, Sarp'tan intikam almaya karar verir. O gece Mert, hurdalıkta vurulan Gökhan'ın yanında Sarp'ı görünce öfkesi gerçekleri görmesine engel olur ve Sarp'ı Gökhan'ı vurmaktan tutuklamaya kalkar. Sarp suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da öfkesinden gözü dönen Mert, Sarp'ı dinlemez. Sarp kaçmaktan başka çaresi olmadığını anlar ve Mert'in elinden kaçar. Eğer suçsuz olduğunu ispatlayamazsa hapse girmek zorunda kalacaktır. Polis teşkilatı, Sarp'ın peşindeyken bunu başarması hiç de kolay olmayacaktır.

090120171950234891835_3.jpg

İÇERDE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy:Sarp Yılmaz (Polislikten atılmış gözü kara bir mafya tetikçisi.)
Aras Bulut İynemli: Umut Mert (Hayatı tiye alarak yaşayan yalnız bir polis.)
Çetin Tekindor: Kebapçı Celal Karabaş (“Kebapçı” namıyla meşhur acımasız mafya babası Celal.)
Bensu Soral: Melek (Celal’in manevi kızı, mafya dünyasının güzeller güzeli avukatı Melek.)
Rıza Kocaoğlu:Davut (Kebapçı Celal’in sağ kolu, soğukkanlı bir katil.)
Mustafa Uğurlu: Yusuf (Organize Şube ‘nin efsane polis müdürü.)
Damla Colbay: Eylem (Sarp’in manevi kız kardeşi, acar gazeteci Eylem.)
Nihal Koldaş: Füsun Yılmaz (Sarp ve Umut’un gözü yaşlı annesi.)

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.