İçerde 16. son bölüm: sarp ve mert karşı karşıya... İçerde 17. bölüm fragmanı

İçerde 16. son bölüm dün ekrana geldi. İçerde dizisinin son bölümüne Mert ve Sarp'ın hesaplaşmak için karşı karşıya gelmesi damga vurdu. İşte İçerded 16. son bölümde yaşananlar ve İçerde 17. böüm fragmanı

Show TV'de yayınlanan İçerde 16. son bölüm ile ekrana geldi. İçerde son bölüme Mert ve Sarp'ın hesaplaşmak için karşı karşıya gelmesi damga vurdu. İçerde son bölümde Mert, Organize Şube'de Kebapçı Celal'in Leyla'yı öldürdüğü görüntüleri kopyaladı. Sarp ve Leyla'nın samimi konuşmasını görüntülerde yakalayan Mert, Melek'e durumdan bahsetti. Peki İçerde 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?Peki İçerde dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? İşte İçerde ile ilgili tüm detaylar...

İÇERDE 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dün akşam ekrana gelen 16. yeni bölüm ile ekrana kilitledi. Davut ve Sarp arasında yaşanan kavganın ardından Kebapçı Celal, Sarp'ı mekanına çağırdı. İçerde ekrana gelen yeni bölümde Celal Baba, Sarp'tan hesap sordu. Melek'in Füsün'un yanına gitmesinin arkasında başka bir neden aradı. İstediği cevapları Sarp'ta bulamayan Kebapçı Celal, Leyla'yı öldürdüğü sahnenin organize şubeye nasıl gittiği sorusunu Sarp'a sordu. Sarp verdiği mantıklı cevaplarla Kebapçı Celal'in aklında ki soru işaretlerini giderdi. Öte yandan Eylem, Mert'in evinde tesadüfen açtığı bilgisayarda Sarp'ın görüntüleri ile karşılaşınca soluğu Sarp'ın yanında aldı. İçerde ekrana gelen son bölümde bSarp duydukları karşısında şoke olurken soluğu Mert'in evinde aldı. Görüntüleri Mert'in bilgisayarında gören Sarp tam o esnada eve çıkan asansörün sesiyle irkildi.

Eli ayağına dolaşan Sarp fırsatı kalmadağını anlayınca tek çare olarak silahına sarıldı. İçerde ekrana gelen son bölümde Yeşim, Melek'in Kebapçı Celal'in kendi öz kızı olmasından şüphelendiği için Melek'in kullandığı çay bardağını alıp dna testi yaptırmak için gizlice işin aslını astarını öğrenmeye çalıştı.

Mert'in evinden flash belleği alıp çıkan Sarp bişeylerin çok kolay olmasından şüphelendi. Sarp'ı takibe başlayan Mert, organize şubeden gelen haberle rahatladı. Sarp kendisinin takip edildiğini anlayınca Mert'i atlattı. İçerde son bölümde Yusuf Müdür'ün gözlerini açması ile beraber eski karısı hastaneye geldi ve bir oğlu olduğunu uyuşturucuya bulaştığını söyledi. HASAN Alyanak, Kebapçı Celal'in emri ile düşmanı gibi ortalıkta nam saldı. Melek'in yanında soluğu alan Mert görüntüleri Melek'e izletti. İçerde ekrana gelen 16. son bölümde Kebapçı Celal, kızı Melek'in gönlünü almak için evine gitti. Mert yaşananlardan ötürü Kebapçı Celal'e hesap sormaya başladı. Tam o esnada Çoşkun aradı ve Mert'in gerçek adını söyleyeceğine dair söz verdi. Tam söyleyeceği sırada Kebapçı Celal sert bir çıkış yaptı. Yeşim, Melek'in Kebapçı Celal'in kendi öz kızı olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. İçerde ekrana gelen 16. son bölümün final sahnesinde Mert'in evinde Sarp ve Mert karşı karşıya geldi.

İÇERDE 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İçerde 17. bölüm fragmanında neler olacak?

İçerde 17. bölüm fragmanında Yusuf müdür oğluyla karşılaşacakİçerde 17. bölüm fragmanında Celal ile Melek arasındaki kan bağını öğrenen Yeşim, bunun hesabını sormak için harekete geçecektir. Mert ile Sarp'ın yüzleşmesi, beklenenin aksine ani tepkilerin verilmediği yüzleşmede, Mert'İn ne yapacağı merak ediliyor. İçerde 17. bölüm fragmanında Alyanak'ın mahalleyi ele geçirme konusunda çabaları ise devam etmektedir. Yusuf müdürün karısının birdenbire ortaya çıkması ve İçerde 17. bölüm fragmanında oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmesi, ayağa kalktığı an itibariyle girişimlere başlamasıyla devam edecektir.

İçerde 16. bölüm 2. fragmanı

Ay Yapım imzalı İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu, Damla Colbay, Nihal Koldaş, ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Her Pazartesi Show TV ekranında yayınlanan İçerde ekrana gelen yeni bölümleri izleyenleri ekrana kilitliyor.

090120172005044890638_3.jpg

İÇERDE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy:Sarp Yılmaz (Polislikten atılmış gözü kara bir mafya tetikçisi.)

Aras Bulut İynemli: Umut Mert (Hayatı tiye alarak yaşayan yalnız bir polis.)

Çetin Tekindor: Kebapçı Celal Karabaş (“Kebapçı” namıyla meşhur acımasız mafya babası Celal.)

Bensu Soral: Melek (Celal’in manevi kızı, mafya dünyasının güzeller güzeli avukatı Melek.)

Rıza Kocaoğlu:Davut (Kebapçı Celal’in sağ kolu, soğukkanlı bir katil.)

Mustafa Uğurlu: Yusuf (Organize Şube ‘nin efsane polis müdürü.)

Damla Colbay: Eylem (Sarp’in manevi kız kardeşi, acar gazeteci Eylem.)

Nihal Koldaş: Füsun Yılmaz (Sarp ve Umut’un gözü yaşlı annesi.)

090120171950234891835_3.jpg

Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'İçerde' açıklaması

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı fenomen dizi 'İçerde'ye transfer olacağı iddiasına yanıt verdi.
Kenan imirzalıoğlu, teröre tepki olarak pazartesi günü İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan Beşiktaş Şehitler Tepesine yapılacak yürüyüşe katılacağını açıkladı.

"Herkesi bekleriz, inadına mücadele, inadına kenetlenme!" diyen ünlü oyuncu, 'İçerde' dizisine transfer olduğu yolundaki söylentiler sorulunca, "Ne güzel dizi değil mi! Kim içeride, kim dışarıda belli değil. 'İçerde misin?' derseniz, değilim. Hayır, şimdilik öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

İçerde dizisi ekibi böyle kurtarıldı

Geçtiğimiz Cuma günü bastıran kar yağışı nedeniyle Belgrad Ormanı’nda mahsur kalan İçerde dizisi ekibinin jandarma ve AKUT ekipleri tarafından kurtarılma anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

090120171947524893587_3.jpg

Görüntülerde, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu, kurtarma çalışmasını yürüten Alemdağ Jandarma Komando Taburu’nu bizzat yönetiyor.

Kar İstanbul’u esir aldığında İçerde dizisinin 80 kişilik ekibi Belgrad Ormanı’nda çekimdeydi. Ancak ekibin araçları kar etkisini arttırınca hareket edemedi. Dizide Çoşkun karakterine hayat veren Nebil Sayın yaşadıkları durumu, “80 kişi 20 araç 8 saattir Belgrad Ormanı’nda mahsuruz. Araçlar kara saplandı, yakıtımız bitiyor” diyerek sosyal medyadan paylaştı.

Ekibe yardım etmek için AKUT, itfaiye ve Alemdağ Jandarma Komando Taburu’ndan bir kurtarma ekibi harekete geçti. Jandarma komandoların başında bizzat İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu vardı. Askerler kısa süre sonra ekibe ulaştı. Yolda kalan araçlar askeri araçlarla çekilerek kardan çıkartıldı.

İçerde 16. son bölüm: sarp ve mert karşı karşıya... İçerde 17. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler İçerde 16. yeni bölüm İçerde yeni bölüm izle İçerde son bölüm özeti İçerde yeni bölüm içerde dizisi İçerde 16. yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.