İbrahim Tatlıses, kızının annesine evlilik teklifinde bulundu! Ayşegül Yıldız kimdir?

İbrahim Tatlıses katıldığı bir magazin programında bomba açıklamalarda bulundu. Türkücü İbrahim Tatlıses, bir röportajla konuk olduğu Seda Sayan'ın programı aracılığıyla 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yıldız'a seslendi. İbrahim Tatlıses'i sevenler araştırmalara başladı. Sosyal medya hesabından sık sık kızı Elif’le birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ve onun üzerine titrediğini her fırsatta dile getiren İbrahim Tatlıses, katıldığı Seda Sayan’ın programı aracılığıyla kızının annesi Ayşegül Yıldız’a evlilik teklifinde bulundu. İbrahim Tatlıses evlenecek mi? İbrahim Tatlıses'in, Fırat dizisini çektiği Bodrum'daki bir sokakta görüp keşfettiği Ayşegül Yıldız şimdi karısı oldu. Bursalı bir astsubayın kızı olan Ayşegül Yıldız bakın kim?

İbrahim Tatlıses katıldığı bir magazin programında bomba açıklamalarda bulundu. Türkücü İbrahim Tatlıses, bir röportajla konuk olduğu Seda Sayan'ın programı aracılığıyla 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yıldız'a seslendi. İbrahim Tatlıses'i sevenler araştırmalara başladı. Sosyal medya hesabından sık sık kızı Elif’le birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ve onun üzerine titrediğini her fırsatta dile getiren İbrahim Tatlıses, katıldığı Seda Sayan’ın programı aracılığıyla kızının annesi Ayşegül Yıldız’a evlilik teklifinde bulundu. İbrahim Tatlıses evlenecek mi? İbrahim Tatlıses'in, Fırat dizisini çektiği Bodrum'daki bir sokakta görüp keşfettiği Ayşegül Yıldız şimdi karısı olmuştu. Bursalı bir astsubayın kızı olan Ayşegül Yıldız kimdir?

ibrahim_tatlAses

YILLAR SONRA GELEN TEKLİF

İbrahim Tatlıses boşanma olayının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen Seda Sayan’ın programına verdiği röportaj üzerinden sürpriz bir teklifte bulundu. Tatlıses, “Kızım Elif’in annesi Ayşegül Yıldız’a evlenme teklifim olacak. Ayşegül’e aşık değilim, ama kızımın annesiyle evlenmek istiyorum” dedi. Ünlü türkücü böylelikle ‘Aşık değilim ama evlenmek istiyorum’ diyerek gelmiş geçmiş en garip evlilik tekliflerinden birine de imza atmış oldu.

aysegAl

AYŞEGÜL YILDIZ KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, ölümden döndüğü silahlı saldırıdan altı ay sonra, tedavi gördüğü Maltepe Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 10 yılı aşkın süredir hayatında bulunan Ayşegül Yıldız ile evlenerek herkesi şaşırttı. Herkes Tatlıses’i ilk nikâhlı eşi Adalet Hanım’a saygısından dolayı ondan boşanmadığı için evlenmediğini düşünürken, bir anda evlenmesi gözleri hayatına son giren isim olan Ayşegül Yıldız’a çevirdi.

Bazı kadın yazarların Hürrem Sultan’a benzettiği Ayşegül Yıldız, görüntü itibariyle öyle Hürrem gibi hırslı ve güçlü bir kadın değildi. Magazin basınında ilişkileri her zaman konuşulan Tatlıses’in hayatındaki kadınların içinde adı en az duyulan, sesi en az çıkan, fotoğrafı en az çekilen, en az tanınan ve bilinendi.

KİMLİK KARTI:

DOĞUMU: 1981

DOĞUM YERİ: Bursa

EĞİTİMİ: Bodrum Lisesi

AİLESİ: Bir abla, bir abisi var

KARİYERİ: Fırat dizisi, İmparator dizisi, yerel kanallarda sunuculuk, modellik

GÜZELLİK YARIŞMASI: Miss Turkey 4’üncüsü

ASTSUBAY KIZI

Herkesin merak ettiği Ayşegül Yıldız’ın hayatı, ev hanımı bir anne ve artık hayatta olmayan astsubay emeklisi bir babanın üç çocuğundan biri olarak 1981 yılında Bursa’da başladı. Yıldız’ın, bir ablası bir de abisi var.

SETTE KEŞFETTİ

Ayşegül Yıldız Bodrum’da liseye giderken, İbo’nun Fırat dizisinin çekimlerini gördü ve sokakta izlemeye başladı. Bu sırada onu görüp beğenen Tatlıses, asistanını yollayarak dizide oynamasını teklif etti. Böylelikle Ayşegül de, Fırat dizisinin Bodrum’da çekilen beş bölümünde rol alarak oyunculuğa adım attı. Bodrum’da liseyi bitirince ailesiyle Bursa’ya döndü. Bursa’da yerel kanallarda sunuculuk yapıyordu. Diziden 7 ay sonra İbo’nun Bursa konserinde yanına gitti. İbo ona, “Sen neredesin, ne telefonun ne adresin var, arayıp sormadın” diye sitem etti. Çektiği İmparator dizisi için İstanbul’a davet etti. Ayşegül ailesinin izniyle İstanbul’a geldi.

Bundan sonra Tatlıses, Ayşegül Yıldız’ı koruması altına aldı ve destekledi. Klibin ardından kendi oynadığı bir halı reklamında da ona rol verdi. 101 kız arasından onu seçtiğini belirterek basın toplantısında “İşte benim fıstığım” diyerek tanıttı. Yıldız peş peşe tanıtımlara ve açılışlara giderek magazin basınında sık sık boy göstermeye başladı.

Ayşegül Yıldız, 2002 yılında İstanbul’da düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı. Finale kaldı ve burada dördüncü olduktan kısa süre sonra mankenliği bıraktı. Tatlıses’in desteğiyle İngilizce kursuna gitti. Tatlıses’e ait televizyon kanalında sunuculuk yaptı. İbrahim Tatlıses’in müzik şirketi İdobay’da çalıştı ve kısa süre sonra Tatlıses bünyesinde kurulan menajerlik ve organizasyon işi yapan Ses Ajans’ta yöneticilik yaptı. İbo’nun “Mavişim” adlı şarkıyı, Ayşegül Yıldız’dan ilham alarak yaptığını ve ona armağan ettiğini, Yıldız 2002 yılında Şamdan Dergisi’ne açıkladı.

Perihan Savaş ile Derya Tuna yüzünden, Derya Tuna’dan da Asena yüzünden ayrılan İbo, Asena’dan da Ayşegül Yıldız yüzünden ayrıldı. Derya Tuna’nın Asena’yı incitmek için Ayşegül Yıldız’la ilişkisini ortaya attığı, onu koruyup kolladığı iddia edildi. Asena’nın, Ayşegül Yıldız’ın oturduğu Seyrantepe Oyak Sitesi’ndeki evi basıp darp ettiği günlerce konuşuldu.

"ASLA PES ETMEYECEĞİM"

Hayatından bütün kadınlar tek tek giderken, Tatlıses’ten bir tek Ayşegül Yıldız vazgeçmedi. Yakınlarına “Asla pes etmeyeceğim, çünkü bir gün evleneceğiz, hepiniz göreceksiniz” diyen Yıldız haklı çıktı. Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses yoğun bakımda yatarken, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız hastane içinde gerginlik yaşamıştı. Tuna, İbrahim Tatlıses’in yattığı yoğun bakım odasından Ayşegül Yıldız’ın çıktığını görünce çılgına dönmüştü.

"BAŞKASIYLA EVLENME"

13 Mart’ta silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ile Yıldız olaydan birkaç saat önce tartışmıştı. Çift arasındaki kırgınlık ünlü sanatçının “Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum” mesajını göndermesiyle sona ermişti.

İbrahim Tatlıses, kızının annesine evlilik teklifinde bulundu! Ayşegül Yıldız kimdir? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ayşegül yıldız ayşegül yıldıza evlilik teklifi ibrahim tatlıses evlenecek mi ayşegül yıldız kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.