İbrahim Karagül uyardı: "Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir!"

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül, Londra’daki terör saldırısını hatırlatıp “Yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir” iddiasını ortaya attı.

İbrahim Karagül, bugünkü yazısında Türkiye’nin Avrupa’yla yaşadığı krize dikkat çekip, “Daha önce Almanya'dan Avusturya'ya kadar yüzden fazla evi kundaklayanlar yeniden sokaklara sürülüyor. Benzer hareketler, taşkınlıklara Avrupa genelinde tanık olabiliriz. Bu tehditlerden, saldırılardan doğrudan o devletler, hükümetler sorumlu olacaktır” dedi.

“Her gün bir ülke, Türkiye'ye kin kusuyor. Bir gün Almanya, diğer gün Avusturya, hemen arkasından Hollanda, Belçika ve liste uzayıp gidiyor” diyen İbrahim Karagül, “Bir zamanlar İslam'ı ve Müslümanları küresel ölçekte tehdit ilan ederek, yeni bir dünya düzeni inşa etmeye girişenler, şimdilerde ‘Türk düşmanlığı’ üzerinden bir başka küresel operasyona hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

“YAKINDA AVRUPA'DA ÇOK BÜYÜK BİR TERÖR SALDIRISI OLABİLİR”

İbrahim Karagül, “Çok büyük terör saldırısı olabilir!” diyerek şu iddiaları ortaya attı:

Dikkat edin; bir süredir Avrupa genelinde terör saldırıları yapılıyor. Fransa'da birkaç saldırı oldu. Önceki gün İngiltere'nin Başkenti Londra'da terör saldırısı oldu. Yakında Almanya'da, Belçika'da ya da başka ülkelerde benzer saldırılar olabilir. Bütün bunlar terör saldırısıdır. Bu saldırıları açıkça kınıyoruz.

Ama bunlar aynı zamanda birer istihbarat operasyonudur. Okumalarımız doğruysa, yakında başka Avrupa ülkelerinde de benzer saldırılar olacak demektir. Ama asıl dikkat etmemiz gereken şey, yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir. Eğer olursa, bu tam bir istihbarat operasyonudur.

YENİ TERÖR SALDIRISININ ARKASINDAKİ PLANLAR

Peki neler planlıyor olabilirler? Öncelikle Suriyeli mültecileri dışarı atmak. Türkiye ile imzalanan Geri Kabul Anlaşmasının iptal edileceği endişesiyle Suriyelilere karşı yeni bir duvar örmek.

İkinci hedef ise bütün Avrupa'yı Müslümanlardan ve Türklerden arındırmak. AB ülkelerinin Türkiye ile krizi tırmandırmasının tek sebebi bu. Hesap gayet açıktır. Türkiye düşmanlığı üzerinden hem aşırı sağı güçlendiriyorlar hem de bütün yabancı düşmanlığı ile Müslümanları bütün Avrupa'dan sürmeyi planlıyorlar.

TÜRKİYE SAVAŞI DEĞİL, AVRUPA İÇİ SAVAŞ BU

Yani? Sadece Türkiye çok büyük bir tarih yürüyüşüne başladı. Ne yaparlarsa yapsınlar bu yürüyüşü durduramayacaklar. Ama aynı zamanda Avrupa da yeni bir tarihsel kırılma yaşıyor. Bundan sonra AB ülkeleri geçmişlerine, kendine dönecek, AB'yi gözden çıkaracak. Çözülme şimdiden başladı bile.

Peki Türkiye ile krizi nereye kadar sürdürebilecekler? Hiçbir yere… Yapacakları her şeyi yapıyorlar zaten. Böyle de devam ederler… Sadece kuru gürültü. Bu, Türkiye ile savaş değil, Avrupa içi savaştır. Bunu bildikten sonra, bırakın kendileri uğraşsın..
Koca Avrupa, birkaç FETÖ'cünün oyununa gelsin. Biz de izleyelim…

İbrahim Karagül uyardı: "Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir!" ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Avrupa terör
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.