Hürriyet'ten evli bir iş adamıyla ilişkisi ortaya çıkan Gülben Ergen'e imaj operasyonu!

Gülben Ergen, Myanmarlı Müslümanlara uygulanan zulmü 'araştırmak' için Arakan'a gidecek.

Gülben Ergen, bununla ilgili yasal prosedürler tamamlanana kadar da mültecilerin dramıyla ilgileniyor pozu vermek üzere Gaziantep'e gönderildi. Gülben Ergen seyahatine ilişkin fotoğrafı instagramdan paylaştı.

gulben-imaj

Evli bir erkekle ilişkisi ortaya çıkınca zor günler yaşayan Gülben Ergen için Doğan Grubu’nun patron katı devreye girmiş görünüyor.

Kulislerde Gelben Ergen’in imajını kurtarmak için yapılan bu operasyonu patronajın talimatı ile Ertuğrul Özkök’ün üstlendiği konuşuluyor.

ergenask

Ünlü gazeteci Erhan Çelik'ten olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Gülben Ergen'in yeni aşkı olduğu iddia edilen İzmirli müteahhit Tolga Duğles'la ilgili, Kanal D'de yayınlanan haber Doğan Medya'da kavga çıkartmıştı.

ergenask2

Vuslat Doğan Sabancı ile Arzuhan Yalçındağ'ın tartışmalarına neden olan haber, D Magazin'e haberi hazırlayan iki kurgucunun işten atılması ile sonuçlanmıştı. / SuperHaber ÖZEL

Hürriyet'ten evli bir iş adamıyla ilişkisi ortaya çıkan Gülben Ergen'e imaj operasyonu! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Yasak Aşk Hürriyet doğan grubu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.