Hülya Avşar'dan sert tepki... "Param var diye... Çakacaksın ağızlarının ortasına!"

Hülya Avşar, yemek yediği bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Hülya Avşar, soruları yanıtlarken yanından geçen Ferrari marka aracın çıkardığı motor gürültüsüne sinirlendi ve tepkisini, “Çakacaksın ağızlarının ortasına iki tane. Param var diye gösteriş yapmak için bu sesi çıkartan aletler insanları rahatsız ediyor. Arabaya küfür etmekten beğenemiyorsun” sözleriyle gösterdi.

ghhfhghj

MİMARLIĞI DONDURMUŞTUK

Avşar, Londra'da okuyan kızı Zehra hakkındaki sorulara da “Zehra bu sene dönüyor. Buradaki arkadaşlarını orada bulamadı. Burada mimarlık kazanmıştı, onu dondurmuştuk. Londra'ya dönüp dönmeyeceğine yazın karar vereceğiz” diye yanıt verdi.

Hülya Avşar'dan sert tepki... "Param var diye... Çakacaksın ağızlarının ortasına!" ile ilgili etiketler Hülya Avşar küfür Ferrari tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.